Megjelent a videó Beyoncé kulisszatitkairól

Most te is megnézheted!

2014/06/28

Beyoncé és férje, Jay-Z hónapok óta készültek a közös turnéra, ami az On The Run nevet kapta. A sajtó is hetek óta cikkezett arról, hogy a sztárpár hamarosan közösen indul koncertezni.

Pár nappal ezelőtt volt az első fellépése a párnak, Beyoncé és férje összesen 41 dalt énekel el a koncert alatt, természetesen ebben benne vannak a saját, illetve a közös dalok is. Az előadás egy videóval indult, amin Beyoncé és Jay-Z közös esküvői felvételei is vetítésre kerültek. Ezen néhányan meglepődhetnek, hiszen hosszú ideje arról olvashatunk, hogy Jay-Z nem hűséges a feleségéhez, sőt, hírbe is hozták őt az egyik népszerű énekesnővel is.

BeyoncéBeyoncé sem maradt ki a pletykákból, különösen azon lepődött meg a világ, amikor kiszivárgott a videó, egy kellemetlen liftes jelenetről, mikor Beyoncé testvére nekiugrott Jay-Z-nek. Mindenhol arról szóltak a hírek, hogy válás less Beyoncé háza táján.

Most azonban egy érdekes videót osztottak meg a rajongók számára az interneten, ahol egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogyan is készültek fel a nagyszabású turnéra.

A próbák és hangbeállások szüneteiben Beyoncé egy hófehér köntösben mászkált a folyosókon. Láthattuk, hogy milyen koreográfiával készülnek a táncosok a fellépésre, hogy mekkora hang-, és fényeffektek kísérik majd a produkciót. Ezen a videón te is megnézheted mindezt:

 

Hozzászólások