Megkérték Gáspár Evelin kezét?

Lehet, hogy csak Győzike ragadtatta el magát

2015/09/23

Hatalmas fordulat a Gáspár család életében: Győzike nagyobbik lánya, Evelin férjhez megy!

Legalábbis mindenki erre következtetett, amikor a showman kiposztolt egy képet a rajongói oldalára egyhatalmas csokor vörös rózsáról, amit egy luxusautó első ülésére raktak le. Igaz, ha valakinek az az érzése, hogy látta már ezt a képet, az nem téved, mert elég sokan használták már korábban is, Győzike szavai így is arról árulkodnak, hogy valami igazán nagy dolog történt Gáspár Evelinnel.

„Evelin Gaspar nagyon gratulálok nektek, sok boldogságot kívánok!!!!” – írta a képhez Gáspár Győző.

Ha ebből még nem is lenne egyértelmű, hogy a lánykéréshez gratulált Győzike, a kommentekből kiderül, hogy Evelinnek bizony tényleg bekötötték a fejét, és nagyon sokan kívántak szerencsét az ifjú párnak.

Evelin Gaspar nagyon gratulalok nektek sok boldogsagot kivanok!!!!

Posted by Győző Gáspár on 2015. szeptember 22.

Bár az igaz, hogy Győzike nagyobb lányának több udvarlója is akadt az utóbbi időben, köztük egy milliomos luxemburgi üzletember is, abban nem vagyunk teljesen biztosak, hogy a lánykérés valóban megtörtént – legalábbis Gáspár Evelin válasza erről tanúskodik:

„Ha unatkozol, ne engem szégyeníts meg és ne töröld a hozzászólásom. Kár, hogy ez a sz*r nem törli le a jelölést. ilyen f***ságokkal kell engem állandóan járatni. Tiszta SZÉGYEN!” – írta vissza Evelin kicsit sem kedves stílusban apukája posztja alá.

Vajon Gáspár Evelin kezét tényleg megkérte valaki, vagy csak Győzike akart egy kis hírverést?

Hozzászólások