Meglepetés esküvő a felhők felett

Lánykérés és esküvő 11000 méter magasan

2016/08/22

A lánykérés általában a legcsodálatosabb meglepetés, ami egy nőt érhet. Ha különleges keretek között történik meg, a boldogság mértéke még jobban fokozódik.

Van aki az eljegyzés hagyományos formáját kedveli, van aki a különlegességeket. A gyűrű az ételbe/italba már kissé elavult módszer, azonban egy lánykérés 11000 méter magasan korántsem mondható szokásosnak. Ráadásként egy meglepetés esküvővel megkoronázva még egyedibb. 

Jürgen Bogner 4 teljes hónapot töltött azzal, hogy tökéletes lánykérést és esküvőt hozzon össze szerelmének. A szervezésben és a lebonyolításban segítséget nyújtott az Austrian Airlines légitársaság. Miután a férfi megkérte barátnője Nathaly Eich kezét, perceken belül össze is házasodtak. A felhők felett! 

A különleges ceremónián részt vett a család, a légiutaskísérők és az utasok is. Az esküvő után a gép leszállt Görögországban, ahol a mézesheteket tölti az újdonsült házaspár. Bogner állítása szerint egy évig töprengett azon, hogy kérje meg barátnője kezét. Az ötlet egy new yorki utazás közben fogalmazódott meg benne. 

“Jürgen sokat van üzleti úton és én általában el is kísérem. Most is megkért, hogy menjek el vele Görögországba. A repülőn egyszer csak elkezdett énekelni valaki elöl, jót mosolyogtam rajta, hogy milyen édes ez a lánykérés. Aztán egyre többen néztek rám, ekkor már sejtettem, hogy valami nem oké. Természetesen a jó értelemben. Ekkor megfordultam és megláttam a szerelmemet. Azt hiszem ez volt az első alkalom, mikor elsírtam magam. Ezután Jürgen letérdelt elém és megkérte a kezem. Épp hogy magamhoz tértem az első meglepetést illetően már jött a következő. ” Mi lenne ha itt és most összeházasodnánk?” – kérdezte az újdonsült vőlegényem. Naná, hogy igent mondtam.”

Ekkor a gép hátsó felében megjelent Nathaly családja, akik egy gyönyörű menyasszonyi ruhát hoztak neki. Egy légiutaskísérő pedig megcsinálta a sminkjét és a haját. Az apja előre kísérte, miközben mögöttük halkan hegedű szólt. Gyönyörű ceremóniát rendeztek 11000 méter magasban. Az utasok lelkes násznépként szerepeltek. 

” Minden egyes reggel úgy ébredek fel, hogy ez tényleg velem történt meg, vagy csak álmodom ezt az egész csodálatos érzést?” – nyilatkozta Nathaly. 

Hozzászólások