Meglepő fotók Katalin és Vilmos gyermekéről!

Megnézheted, milyen lesz a kis Charlotte

2015/06/04

Az egész világ tűkön ül, hogy új fotókat láthasson Katalin hercegné és Vilmos legkisebb gyermekéről. Most megkapják; 21 évre előre gyönyörködhetnek a kis Charlotte-ban!

Az egy hónapos hercegnőt csak születése után néhány órával láthatta a világ, azóta – érthető módon – Katalin és Vilmos nem jelent meg vele nyilvánosan. Azonban mindenki epedve várja, hogy láthassa a kis Charlotte Elizabeth Dianat. Egy profi grafikuscsapatnak köszönhetően most bárki megtekintheti, várhatóan hogyan fog kinézni a hercegnő 1, 4, 8, 12, 16 és 21 éves korában!

Charlotte

Antropológusok közreműködésével a Hello Party! blog grafikusai alkották meg a különleges képeket. Addig, amíg a királyi udvar végre kiadja az első hivatalos fotókat, kénytelenek leszünk beérni ezzel; évekkel később pedig összehasonlíthatjuk, hogy a grafikusok rajzai megegyeznek-e a valósággal!

Katalin és Vilmos számára vélhetően most nem az a legfontosabb, hogy előrukkoljanak az új képekkel, hiszen az egyhónapos Charlotte és a kétéves György herceg mellett – még segítséggel is – örülnek, ha elvégzik a napi teendőiket. Eközben pedig szinte naponta újabbnál újabb pletykák kerülnek napvilágra; hol Katalin abortuszáról, hol a hercegné szüleinek válásáról.

Hozzászólások