Megmentették Angelina Jolie életét

Újabb szörnyű műtéten esett át a színésznő

2015/03/24

Angelina Jolie sok nő példaképe lett azáltal, hogy inkább megvált nőiességétől, mint elveszítse életét és gyermekei anya nélkül maradjanak. A színésznő most ismét egy komoly műtétre vállalkozott az életben maradásért.

Az ENSZ nagykövet színésznő, Angelina Jolie testében korábban hibás géneket találták, amely után a mell levétel mellett döntött, ezzel megelőzve a mellrák kialakulásának veszélyét. Nem beszélve arról, hogy édesanyja és nagynénje is rákban hunyt el, így nem akarta, hogy vele is a gyilkos kór végezzen, árván hagyva gyermekeit és özvegyen a férjét, Brad Pittet.

Angelina Jolie

Az orvosok akkor úgy becsülték, hogy 87 százalék az esélye a mellrák, és 50 százalék a petefészekrák kialakulására, így két évvel a drasztikus műtét után a világsztár újból elhatározta, kés alá fekszik és kiveteti petefészkét és petevezetékeit is – írja a The Daily Mail.

A drasztikus beavatkozásra azért volt szükség, mivel a színésznő egyik petefészkén daganatot találtak, ami nem volt rosszindulatú, de jobbnak látta, ha ismét megelőzi a rák kialakulásának veszélyét.

Függetlenül attól, hogy hormonális gyógyszert szedek, már beköszöntött nálam a menopauza. Több gyermekem nem lehet, de ettől függetlenül 100%-osan nőnek érzem magam és kiállok a döntésem mellett. A gyerekeimnek sosem kell majd azt mondaniuk, az anyjuk petefészekrákban halt meg – mondta a színésznő.

Angelina Jolie csodálatos nő és anya, hiszen mindent megtesz annak érdekben, hogy minél tovább családjával maradhasson és mindezért hajlandó ezekre a drasztikus beavatkozásokra.

Hozzászólások