Megmentették házasságukat Tóth Gabi és Vera szülei?

Nem adták be a válókeresetet

2014/08/04

Tóth Gabi és Vera szüleinek még nem sikerült megmenteniük a házasságukat, de vélhetően jó úton haladnak, hiszen nem adták be a válókeresetet. A két énekesnő nem akar beleavatkozni a szülők dolgába, de nagyon drukkolnak nekik.

Gabi és apukájaKözel két hónapja röppent fel a hír, hogy a Tóth lányok szülei 35 év házasság után elválnak. Hiába nincs már gyerekkorban Gabi és Vera, mégis nagyon megviselte őket a helyzet, hiszen rendkívül erős bástyát nyújtott nekik a család.
A Bors információi szerint bár Tóth Gabi és Vera szülei még küzdöttek meg teljesen kapcsolatuk válságával, de jó úton haladhatnak, mert a válókereset beadásával egyelőre várnak.

“Harmincöt közös évet nem lehet csak úgy a kukába dobni. A szüleim jelenleg valóban nem élnek együtt, ám ez nem jelenti azt, hogy el fognak válni. Fél év múlva talán többet tudok mondani kettőjük kapcsolatáról, de jelenleg csupán tiszteletben tartom és elfogadom a döntésüket” – mondta reménykedve a napilapnak Vera.

Az énekesnők Tapolcáról származnak, és amikor a Megasztár révén mindketten ünnepelt előadók lettek, akkor szüleik – Erika és István – úgy döntöttek, hogy hátrahagyják addigi életüket, és a fővárosba költöznek. A gyerekek mellett akartak lenni, és segíteni nekik, hiszen még mindketten tiniként csöppentek a showbusinessbe.

Vélhetően ez okozta a házasság megromlását. Erika és István nem hogy előtérbe helyezte lányaikat, hanem kizárólag rájuk koncentrált, míg közben kapcsolatuk kihűlt. Ezért döntöttek úgy a nyár elején, hogy külön utakon folytatják. Nem sokkal később Gabi anyukája egy másik férfi oldalán jelent meg a VIVA Comet gálán, bár azt mondták: ő csak családi jó barát.

Hozzászólások