Megmutatta első esküvői fotóját Liptai Claudia

Itt az első fotó a titokzatos esküvőről

2018/06/14

Liptai Claudia gyönyörű menyasszony volt, de újdonsült férje is jól mutat a fotókon. A friss házaspár végre megmutatta az első fotót a titokzatos esküvőről.

Múlt hét csütörtökön mondta ki a boldogító igent Liptai Claudia és szerelme, Pataki Ádám. A népszerű műsorvezető és a sztárszakács kapcsolata már az első pillanatban szimpatikusnak tűnt a rajongóknak, akik emiatt minden kis részletre kiváncsiak a nagy nappal kapacsolatban. Holnap pedig már nyomtatásban is láthatóak lesznek a romantikus képsorok – írta meg a Story magazin.

 Mielőtt Pataki Ádám megajándékozta volna a hűség gyűrűjével párját, Liptai Claudia már egy egészen különleges ajándékkal örvendeztette meg szerelmét, egy gyönyörű kisfiút szült neki. Kapcsolatuk azonban múlt héten új szintre lépett és jött az esküvő. Ami a fotók alapján igazán emlékezetesre sikerült.

A nagy, a kicsi meg a szőke lyány a Gourmet fesztiválon! #perszehogyfagyizik #csakapataki #egyetekfagyitrendesen @dongelato

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

 
Bár a Story magazin megpróbálkozott vele, hogy a közvélemény is átélhesse, amit Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám átéltek esküvőjükön, megfogalmazhatatlan a boldogság, amit átélnek. Ezt el is hisszük a legújabb exkluzív fotók alapján, amiket a Story magazinban láthatnak holnap a magyar sztáresküvőről.

 

forrás

Hozzászólások