Megmutatta meztelen idomait az ismert modell

Jó ügy érdekében dobta le a textilt

2015/07/30

A PETA állatvédő szervezett egy újabb ismert embert vett rá a meztelenségre, természetesen nemes ügy érdekében. Ezúttal a kardszárnyú delfinekért harcolnak, amelyhez ismét egy különleges kompozíciót álmodott meg az aktivista csoport. Joanna Krupa mutatja meg magát orkaként, meztelen idomait csak néhány ecsetvonás takarja.

A PETA az egyik legaktívabban működő, világszerte  is ismert szervezet, amely a vegetáriánus életmódra és az állatok védelmére hívja fel a figyelmet. Attól sem riad vissza, hogy meztelen nőket és férfikat tereljen húsfesztiválokra – értsd a szó valódi értelmében, tehát például oldalas fesztre -, de fennhangon kritizálja azokat a hírességeket is, akik valamilyen formában magukra öltik az állatokat. Legyen szó Lady Gaga húsból készült ruhájáról, Rihanna strucctollas estélyijéről, vagy Kanye West bundájáról.

peta

Azonban a dolog visszafele is működik, hiszen híres emberrel és meztelen női testtel szinte bármit el lehet adni, vagy fel lehet rá hívni a figyelmet. Ezúttal Joanna Krupa, a nálunk kevésbé ismert televíziós személyiség mutatta meg magát anyaszült meztelenül. A fényképekkel azt üzeni, hogyan érzi magát egy családjától és természetese élőhelyétől elszakított kardszárnyú delfin bezárva és korlátok közé szorítva, aki egyébként napi 100 mérföldet is megtesz a kolóniával. A plakáton a következő szöveg szerepel: “Fogságba esett orka. Szomorú. Magányos. Távol az otthonától.”

A 36 éves modell jó ügy érdekében dobta le a textilt, testét pedig fekete-fehérre festették, hogy a kardszárnyú delfin tipikus mintázatát idézzék. A modell egy kétségbeesett, szomorú, vágyódó bálnát testesít meg az akváriumba zárva. Ezzel pedig a kardszárnyú delfinek fogságban tartásának betiltását szorgalmazza.

pink

Nem ez az első eset, hogy a PETA meztelenségre vesz rá egy-egy ismert hölgyet. Pamela Anderson például a Psycho-filmek legendás jelenetét elevenítette meg, amikor a vízfogyasztásra kívánt figyelmet fordítani a vegetáriánus étkezés mellett. Velük kampányolt már a nagyszájú énekesnő, Pink is, aki a szőrmék elhagyására inspirált meztelen fotójával. De az illusztris sort erősíti Eva Mendes, Alicia Silverstone, vagy a dögös helyszínelő, Lisa Edelstein is. Nézd meg, kik vetkőztek már a jó ügy érdekében!

A fotózásról természetesen videói is készült, ahol a modell maga mondja el, miért állt a nemes ügy mellé, és kéri a követőit, hogy ők is változtassanak életmódjukon.

Hozzászólások