Megmutatta testét a szuperizmos nő

Szerintetek ez szexi vagy túlzás?

2016/11/17

Eltudtok képzelni egy nőt aki 0%-os testzsírral rendelkezik? Eddig mi sem tudtunk azonban egy testépítő hölgy megmutatta csodás(?) alakját.

Manapság egyáltalán nem meglepő ha egy nő gyúrni jár. Sőt, már az a furcsa ha nem űz valami sportot. A Facebook és az Instagram tele van erről szóló posztokkal, kerek popsikkal, izmos női karokkal. És most újabban egy hölggyel aki megmutatta 0%-nyi testzsíros alakját. 

A nőket jóval több alkalommal éri sérelem testük kinézete miatt, mint a férfiakat. Éppen ezért nem akarjuk bántani a hölgyet aki a videón szerepel, de alkata kicsit sem mondható nőiesnek. Oké, hogy edzés meg izmosodás meg zsírmentes test, de ez azért már sok. Nem ítélkezünk, hiszen nem tudhatjuk sem az indíttatásait sem a motivációját, de nem is fogjuk megérteni. Szakértők szerint a 0%-os testzsírtartalom már egyenes egészségtelen és súlyos egészségügyi problémákat okozhat. 

Nos, biztos vannak olyan férfiak akiknek ez tetszik, de a mi ismerettségi körünkben nem így van. Mondjuk nem is nézünk ki így, tehát valószínűleg itt is érvényesül a zsák a foltját teória. Nézzük a videót! 

Hozzászólások