Megnyerte a lottót az ausztrál férfi, miután porig égett otthona!

2020/01/10

Lehet karma, szerencse, Isteni kegyelem, egy biztos: az a férfi nagyon jóban van az égiekkel, akinek porig égett otthona az Ausztráliában pusztító tűzvészben, majd kicsivel rá nyert a lottón.

Borzalmas érzés lehet nézni, ahogy mindened odavész és a hely, melyet otthonodnak hívtál, a tűz martalékává válik. A reménytelen helyzetben, melyet nagyon sok ausztrál mélyen megélt az elmúlt hónapokban, sokan próbálnak szerencsét. Így tett az ausztráliai Mount Battenben élő férfi is, aki csak pár teáscsészét tudott menteni, mikor el kellett hagyja a katasztrófa miatt otthonát.

Elkeseredésében azért lottózott egyet, melynek szerdai húzásán felesége szerencseszámaival egymillió ausztrál dollárt (úgy 205 millió forintot) nyert.

A reményvesztett helyzetből hirtelen egy csoda közepén találta magát. Azt nyilatkozta, hogy ötletük sem volt, hogyan fogják tudni újrakezdeni életüket és újjá építeni házukat. A mennyei válasz express jött.

Hazájukban az elmúlt hónapokban kétszer akkora területet emésztett fel a tűz, mint a brazil esőerdőkben. Mostanra több százezer embert kellett kitelepíteni és sajnos a legtöbbnek nem volt akkora szerencséje, mint ennek a férfinak.

Hozzászólások