Megnyílt az első bár másnaposok számára

Egy hely, ahol nyugiba regenerálódhatsz egy átmulatott este után

2016/10/27

Egy átmulatott éjszaka után nehéz a regenerálódás, de mit szólnál ha ezt megtehetnéd egy erre az esetre kialakított helyen? Bár lenne ilyen, ugye? Van! 

Nos, úgy tűnik mára már nem csak az italozásból, hanem az azt követő macskajajból is pénzt lehet csinálni. Az emberek nagy részének ismerős az a bizonyos reggeli érzés, amit egy hosszúra nyúlt este után éreznek az alkoholfogyasztók. Ezer különféle módszert ismerünk a másnap könnyebbé tételéről, ám az alváson kívül egyik sem jön be igazán. Tény, hogy nincs jobb érzés, mint vasárnap 1 órakor a kőzölgő húsleves illatára ébredni. Vagyis mostmár lehet, hogy találtak jobb megoldást: Amszterdamban -hol máshol?- megnyílt az első bár másnaposoknak. 

A Hangover Bar péntektől vasárnapig, 10 órától este 6-ig van nyitva. Teljes mértékben kiszolgálnak és mindent megkapsz a gyors felépülés érdekében. A bár zöld oázisnak van kialakítva, rengeteg kényelmes ágy található benne. Minden kuckóhoz külön tévé tartozik, ahol a kedvenc sorozatodat nézheted egész nap. A fetrengés közben folyamatosan vitaminokat, gyümölcsös smoothiekat és ételt szolgálnak fel. Ha nagyon kiütötted magad előző este masszőrök vesznek kezelésbe, akik arany kezei alatt új életre kelhetnek elfáradt tagjaid. Emellett a gyorsabb regenerálódás érdekében elsétálhatsz az oxigén bárba, ahol mesterségesen juttatnak tiszta levegőt a véráramodba, így nem kell annyit várnod a tisztulásra. A belépésnek egyetlen feltétele van: meg kell fújnod egy szondát és csak akkor léphetsz be a paradicsomba, ha a véralkoholszinted egy bizonyos határ fölött van. 

Nagyon menőnek hangzik ez az egész, de azért valljuk be, hogy otthon a legjobb. A saját környezet nyugalmát semmi nem múlja fölül. Ja és ide is el kell vonszolni magunkat, mert sajnos nem jön házhoz a segítség.

Hozzászólások