Megnyílt az első vizividámpark fogyatékkal élőknek!

Egy hely, ahol a fogyatékkal élők is nyugodtan szórakozhatnak!

2017/06/21

Idén Texasban nyílt egy vizividámpark, amire már oly régóta vár rengeteg gyermek és felnőtt! Egy hely, ahol a fogyatékkal élők is nyugodtan szórakozhatnak!

Nyáron minden gyermeknek és felnőttnek jól esik a hűs vízben pancsolni, nincs ez másképp a fogyatékkal élők körében sem. Ők is nagyon szeretnek szórakozni és pont ugyanúgy igénylik a hűsítő strandolást, mint bárki más. Egy nagy probléma van, nem mindenhol adottak a körülmények ehhez. Emellett sajnos sokan még mindig rossz szemmel nézik, ha valaki kicsit más, mint a többiek. Texasban ezt nagyon egyszerűen, és remekül megoldották: építettek egy vizividámparkot fogyatékkal élő embereknek.

“Célunk, hogy nagyszerű élményt biztosítsunk a vendégeknek. A környezet biztonságos, nem túlzsúfolt és kényelmes. A parkban természetesen a szülőket is szeretettel várjuk, a gyermekek ittlétét speciális terapeuták segítik. A gyermekek nyomkövetős karkötőt kapnak, így biztonságosan játszhatnak, míg a szülők is ki tudnak kapcsolódni egy kicsit. A park minden része kerekesszékkel megközelíthető, a “különleges igényű” vendégek pedig ingyenesen látogathajták a komplexumot. A Morgan’s Inspiration Island vízálló kerekesszékeket is biztosít.” – mondta a tulajdonos

Hozzászólások