Megőrülnek érte az emberek: itt az új okosóra!

Már több mint kétmillió dollárért rendeltek

2015/02/24

Már előre megrendelhető a Pebble Time legújabb verziója, amiért valósággal bolondulnak az emberek, és a Kickstarter közösségi oldalon egy óra alatt kétmillió dollár, azaz több mint félmilliárd forint értékben adtak le rendelést.

Kedd délután négy órától érezhetően lelassult a közösségi finanszírozás egyik legismertebb oldala, a Kickstarter, a Pebble ugyanis kirakta legújabb termékét, a Pebble Time-t. Az internet pedig felrobbantotta az új okosóra, legalábbis ezt a szegmensét.

A májusban megjelenő új kütyü színes kijelzővel rendelkezik, de az előző verzióhoz hasonlóan, egy töltéssel továbbra is használható lesz akár egy hétig is. Úgy, hogy már lesz benne mikrofon is, így akár hangüzenettel is válaszolhatunk bármire.

pebble

Azonban ez a funkció az eddigi tervek szerint az iPhone-non csak a Gmaillel lesz használható, és csak idővel válik támogatottá a Facebook Messenger és a Whatsapp, ami egyébként androidon rögtön elérhető lesz.

Az cserélhető szíjú okosóra ára várhatóan kétszáz dollár (kicsit több, mint ötvenezer forint) lesz, a Kickstarteren március 28-ig lehet rendelni. Kedvezményesen viszont már nem lehet megvenni, azt elkapkodták.

Hozzászólások