Megpecsételődött Sarka Kata sorsa

Minden évben visszatérnek az emlékezetes helyszínre

2014/07/31

Fontos évfordulót ünnepelt Sarka Kata és Hajdú Péter. Azt vallják: 8 évvel ezelőtt megpecsételődött a sorsuk Balatonföldváron, amikor megismerkedtek. A sztárpár minden évben visszatér erre a számukra különleges helyszínre, hogy megünnepeljék a nagy találkozást.

Férjével közös fotót posztolt a Facebookon Sarka Kata, amelyen mindkettőjük arca ragyog a boldogságtól. A barna szépség csak annyit írta kép mellé: „8 éve kérte el a számom itt Balatonföldváron… Picit nosztalgiáztunk…”

Sarka Kata

„Most volt az első találkozásunk nyolcadik évfordulója, amit minden évben ugyanúgy ünneplünk meg: visszatérünk Balatonföldvárra, ahol Peti elkérte a telefonszámom. Ilyenkor nosztalgiázunk, felelevenítjük az évekkel ezelőtt történt dolgokat, és érdekes módon minden évben kicsit máshogy emlékszünk a történtekre. A sorsszerűséget tekintve én ezt az évfordulót tartom a legfontosabbnak, hiszen ekkor fonódott össze az életünk, de az augusztusi házassági évfordulónk az, amit igazán ünneplünk” – mesélte Kata mosolyogva.

A Magyarország Szépe verseny tulajdonosaként Sarka Kata rengeteget dolgozott az alig egy hete tartott szépségverseny lebonyolításában. Ennyi munka mellett nehéz anyának is lenni, ezért férje, Hajdú Péter kicsivel többet foglalkozott a gyermekeikkel.

„Az utóbbi hónapokban kicsit nehezebb volt összeegyeztetni a munkát és a családot, így inkább Peti volt az, aki valamennyivel több időt töltött a gyerekekkel, de most visszaáll a régi rend. Szerencsére csak erre a rövid időszakra kellett a háttérbe szorítanom a magánéletet, most újra kilenctől dolgozom, és akármi történik, délután négykor beülök az autóba és megyek az oviba a gyerekekért. A verseny végeztével a legfontosabb feladatom az, hogy segítsek a győztes lánynak, Kulcsár Edinának, hogy minél jobban szerepeljen a nemzetközi mezőnyben. Nem titok, hogy hosszú távú céljaim között szerepel egy világverseny szervezése Magyarországon, amit nagyban megkönnyítene, ha lenne egy hazai Miss World” – mondta Kata, aki szeptember végén egy nagyszabású rendezvényre készül, de hogy mi lesz az, egyelőre nem árulta el.

Hozzászólások