Megrohanták Ronaldot a pályán Svájcban

Kivetkőztek magukból a hűvös svájci szurkolók

2014/11/28

Cristiano Ronaldo nem várt – és nem kívánt – hatást tett a svájci szurkolókra, amikor Bázelben pályára lépett. A Real Madrid a svájci Basel ellen játszott és nyert 1-0-ra, amikor az eset történt.

A Real Madrid játékosaira már a mérkőzést megelőzően több százan vártak a hotel előtt, ahol laktak. A pályán is jellemző volt a hisztéria – nem tudni, hogyan jutott a pályára az a lány és az a két férfi, aki végül is odafutott hozzá. A rutinos futball sztárt nem zavarta meg különösebben a két eset és meg is szerezte a győztes gólt a 71. percben.

Ronaldo sok ilyen esettel találkozott már – szidták, mint a bokrot, ölelgették, autogramot kértek tőle. Az még nem fordult elő viszont, hogy egy meccsen kétszer is berohanjanak hozzá a nézőtérről.

Az első egy lány volt, aki még a bemelegítés során jutott be a pályára és autogramot kért a sáljára a focistától elérzékenyülve. Látható volt, hogy nincs mitől félni, a lány ártalmatlan szurkoló, de azért kérte a biztonságiakat, hogy finoman kísérjék ki.

tumblr_nfo2jt3rbb1qiy96so1_500

A két férfival való eset már nem volt ilyen ártalmatlan, a két férfi már a balhét kereste és nem autogramot kért könnyezve. A biztonsági emberek gyorsan közbeléptek viszont és egykettőre kipaterolták őket (akikkel egy videokamerás turista pár is volt a zöld gyepen meglepő módon). (forrás: Blikk)

Hozzászólások