Mégsem lesz filmsztár Vajna feleségéből?

Palvin Barbara viszont tündökölt a Los Angeles-i premieren

2014/07/25

Az utóbbi években Magyarországon rengeteg külföldi filmet forgattak, sorra jöttek hozzánk a hollywoodi szuperprodukciók. A magyar filmes szakemberek profizmusa és kitartása meghozta a gyümölcsét, hiszen ha a külföldi producerek helyszínt keresnek új filmjük forgatásához, az elsők között gondolnak Magyarországra. Nem volt ez máshogy a Herkules című film esetében sem, amit a napokban mutattak be a magyar mozikban és két magyar híresség is szerepelt benne, Palvin Barbara és Vajna Tímea. Azaz csak szerepelt volna, hiszen Vajna Tímeát egész egyszerűen kivágták a filmből!

Tavaly októberben sorra jelentek meg a hírek, miszerint Andy Vajna felesége bekerült a Herkules című filmbe és kiemelt statisztaként dolgozik ott. Vajna Tímea Facebook és Instagram oldalára is sorra kerültek ki a képek, amin híres hollywoodi sztárokkal pózol, azt az érzést keltve, mintha ez a közösség már befogadta volna, mintha bennfentesként kezelnék. Elkezdődtek a találgatások, hogy milyen szerepe lesz, hol tűnik majd fel a filmben. Persze Timi sem húzta sokáig az időt, a forgatáson készült képet rögtön posztolta internetes oldalaira. Nagyon figyeltek arra, hogy a felvételen tökéletesen érezze magát, ezért külön öltözőbuszt kapott, ami egyáltalán nem szokványos, hiszen ilyen csak a filmben szereplő színészeknek jár.

A forgatáson egy makedón hercegnőt alakított, földig érő ruhában, de ezeket a jeleneteket sohasem láthatjuk már, hiszen a hírességet egész egyszerűen kivágták a filmből. Ez hatalmas arculcsapás lehet Vajna Tímeának, hiszen bennfentesek szerint sokat dicsekedett azzal, hogy beindult filmes karrierje, és már egy hollywoodi szuperprodukcióban szerepel. Pedig férje, Andy Vajna – aki a Magyar Nemzeti Filmalapot kezeli – 2,8 milliárddal támogatta a film elkészülését, ez viszont nem bizonyult elégnek ahhoz, hogy felesége – akár egy villanásra is – feltűnjön a filmben. A Dwayne “The Rock” Johnson főszereplésével készült mozi Herkules történetét dolgozza fel, aki egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban és a legendás hősnek útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

A magyarországi casting ügynökségek azzal foglalkoznak, hogy különböző karaktereket keresnek statisztának filmekbe. Ha különös tulajdonsággal vagy kinézettel bír egy-egy szereplő, – például feltűnően magas, fura színű a szeme vagy extrém a kinézete, esetleg nagyon karizmatikus- , akkor úgynevezett kiemelt statisztaként kezelik. Ez azt jelenti, hogy kap egy-egy mondatot a filmben vagy éppen jobban látszik egyes jelenetekben, mint a többiek. Ezekre a szerepekre a Herkules című filmhez is kerestek kiemelt modelleket, akik a régi, görög szépségideált testesítik meg.

Így került a filmbe Palvin Barbara is, aki nagy reményeket fűzött filmes szerepléséhez, azonban szinte csak egy pillanatra villan fel a filmben. Szépségével így is mindenkit elkápráztat, de a korábbi pletykák, miszerint több jelenetben szerepel, nem bizonyultak igaznak. Barbara viszont meghívást kapott a film premierjére Los Angelesbe, ahol a vörös szőnyegen pózolt a többi hírességgel. A bemutatón megjelent Mariah Carey, Eddie Murphy és természetesen a főszereplő, Dwayne “The Rock” Johnson is. A híres modell igazi szupersztárokkal találkozott és később is egy híresség mellett tűnt fel, ugyanis közös képeket posztolt Miley Cyrus-szal. Vajna Tímea csak egy képet posztolt tegnap Intagram oldalán “LA girls” képaláírással, amin barátnőivel látható. Nagy valószínűséggel közzétett volna a vörös szőnyegről is képet, amennyiben meghívást kap, hiszen megszokhattuk tőle, hogy bárhová megy, azonnal tudatja velünk. Ez azonban elmaradt, így azt gyanítjuk, hogy ezúttal nem volt részese az eseményeknek.

 

Hozzászólások