Mégsem szakított Shakira és Piqué?

Mi van most a focista és az énekes között?

2017/10/10

Korábban már többször szárnyra kapott a pletyka, hogy Shakira és a Barcelona labdarúgója, Gerard Piqué már nem alkot egy párt. Vajon mi az igazság? 

Spanyol és kolumbiai médiumok egyaránt megerősítik a hírt, miszerint Piqué és Shakira között – a korábbi hírekkel ellentétben – továbbra is terítéken van a különválás, sőt a Cotilleo nevű spanyol honlap szerint az énekes már ki is költözött kettejük barcelonai otthonából. Shakirát és Piquét legutóbb Lionel Messi esküvőjén látták hivatalosan együtt, nem csoda, hogy azóta többször is felröppent a hír, hogy már nem alkotnak egy párt. Erre a férfi saját Instagram-oldalán egy képpel reagált, ám most úgy tűnik, mégis beigazolódnak a pletykák. A spanyol honlapnak az énekesnő közeli ismerősei állítólag megerősítették a pár szétköltözését.

piqué

Most azonban mégsem tudni mi az igazság, ugyanis néhány nappal ezelőtt a focista néhány szerelmes szmájlival együtt – megosztotta Shakira legfrissebb posztját. Ma pedig egy érdekes Insta-storyra lettünk figyelmesek: Piqué Shakira próbájáról posztolt! (forrás)

piqué2

Hozzászólások