Megsérült Brad Pitt

Hatalmas vágás éktelenkedik a színész arcán

2015/04/27

A világ egyik legsármosabb színészének tartott Brad Pitt a minap felpuffadt, sérült arccal jelent meg egy rendezvényen. A jelenlévők okkal aggódtak a színészért, hiszen így még soha nem láthattuk őt.

Mi az igazság Brad Pitt sérüléseiről? Mindenki felkapta a fejét, amikor a minap egy aukciós rendezvényen órási vágással és kék-zöld foltokkal az arcán jelent meg a színész. Nem kellett sokáig aggódniuk a jelenlévőknek, a színész maga mondta el a People magazinnak, hogy mi történt: “Ez van, amikor a sötétben, tele kézzel, flip-flopban akarsz felrohanni az emeletre a lépcsőn. Most már nekem is egyértelmű, hogy ha az arcoddal akarod megállítani a pillanatot, akkor annak olyan lesz az eredménye, mintha autóbaleseted lenne” – nevetett magán a színész. Nem ez az első alkalom, hogy Pitt komoly sérüléseket szerzett a saját lakásában. Még 2012-ben történt, hogy sokáig mankóval kellett járkálnia, miután a karján ülő Vivienne-vel elesett, és elszakadt az Achilles-e. A jóképű színész arcát csúfító sebet itt megnézheted!

A világ egyik legkedveltebb sztárpárja a színész és felesége, Angelina Jolie. Sokáig váratott magukra házasságuk, majd a szóban forgó tavalyi esküvőről kiderült, hogy csak a külvilágnak szólt, már régen egybe keltek. Aztán jöttek Angie sorozatos műtétei, amelyek megrázták a világot, és félő volt, hogy még férjét is elveszíti. Olvass tovább!

33rd Deauville Film Festival : The Assassination Of Jesse James - Premiere

A színész otthoni balesete ellenére sem akarta lemondani másnapi megjelenését. Egy aukciós rendezvényre volt hivatalos, amelynek bevételeit autista betegek megsegítésére szánják. Brad Pitt végül 51 ezer dollárt hagyott a rendezvényen, méghozzá egy Fender gitárért, amit az autizmus mellett álló előadók írtak alá. Nagy küzdelem árán lett az övé az ereklye, de azt mondja megérte számára.

2007 Cannes Film Festival - "Ocean's Thirteen" Premiere

A népszerű színész-rendező híres nagy szívéről, feleségével, Angelina Jolie-val nemcsak hogy hat gyermek szülei, melyek közül három örökbefogadott, de állandóan jószolgálati tevékenységet folytat, és kiáll mindenért, ami az emberiség jobbá tételét segíti. Most éppen azon dolgoznak, hogy nyár végéig sikerüljön egy hetedik gyermeket örökbe fogadniuk, méghozzá a háború sújtotta Szíriából.

Hozzászólások