Megszállott követő az Instagramon

Ijesztő rajongó másolja az Instás celebet

2016/11/15

Vannak olyan Instagram celebek akik milliós követőtáborral rendelkeznek. Azt viszont nem gondoljuk, hogy egy követőnk tényleg megszállott módon követ.

Mikor Instagramos követőkre gondolunk általában nem az ugrik be, hogy valaki valóban követ minket. A mai világban azonban bármi megtörténhet. A közösségi oldalakra posztolt képekkel gyakorlatilag kiszolgáltatjuk magunkat a ránk leselkedő összes veszélyre és sosem lehet tudni milyen megszállott emberbe botlunk.

Aki több, mint 2 millió követővel rendelkezik Instagramon igencsak érdekes tapasztalatokkal rendelkezhet. Érdekes üzenetek, furcsa kommentek, stb. Jack Morris és Lauren Bullen nemrégiben egy különös követőjükre lett figyelmes. A pár rengeteget utazik és irigylésre méltó képeket posztolnak. Mit csinál egy ilyen kép láttán az átlag ember? Megnézi, irigykedik egy kicsit, hogy de jó lenne, ha neki is így menne, esetleg lájkolja és ennyi.

Azonban nem mindenki gondolja így. Lauren néhány nappal ezelőtt megosztott egy történetet a blogján. Az egyik követője egy az egyben lemásolta a nyaralós fotóik nagy részét. Valaki folyamatosan követi őket és megörökíti ugyanazokat a képeket. A pózok mellett pedig az outfitek és a leírások is egyeznek. Ijesztő és kiakasztó.

Hozzászólások