Megszólalt Charlie Sheen exe a HIV-fertőzésről

Mi lesz a színész partnernőivel?

2015/11/17

Nem régiben felröppent a hír a HIV vírussal fertőzött hollywoodi hírességről, aki állítólag hölgyek tömegeit fertőzte meg. Ezután pedig elindultak a találgatások, hogy vajon ki is lehet a kegyetlen sztár. Mivel sokan gyanakodtak a ’rosszéletű’ Charlie Sheen személyére, így szinte senkit nem ért váratlanul, amikor az összes hazai, illetve külföldi oldalon a színész képével jelentek meg az ügy folytatásáról szóló cikkek.

Több forrás állítja, Hollywood egy kis közeg, bármikor robbanhat a bomba, ki lehet az ismert sztár – számoltunk be az esetről korábban. A háttérben már olyan hírek terjednek, hogy a színész állítólag havi 20 ezer dollár hallgatási pénzt ad egy nőnek, akivel viszonya volt és lebukott előtte a gyógyszereivel. Ha idővel ki is derül, kinek a nevéhez fűződik a botrány, az egyúttal azt is jelenti, hogy számos színészkolléga is, akivel viszonya volt, górcső alá kerülhet. Jelenleg senki nincsen biztonságban, és mindenki a jó hírét félti. Kattints és olvass tovább!

Charlie Sheen At 'Undercover Brother' Premiere

Natalie Kenly, Charlie Sheen volt barátnője nem bírta tovább, és a nyilvánosság elé tárta határozott álláspontját és véleményét. „Ő nem egy szörnyeteg” – állítja a fiatal anyuka. A sokkból felocsúdva, a People magazinnak adott interjújából derül ki, hogy hogyan is vélekedik a színész tettéről. Egyszerűen nem hiszi el a korábban állított tényt, miszerint egykori szerelme annyira felelőtlenül viselkedett volna partnernőivel, hogy miután tudomást szerzett betegségéről, szándékosan továbbfertőzte a kiszemelt (és gyakran fizetett) hölgyeket. A 29 éves – és szerencsére egészséges –  ex szerint Sheen törődik az emberekkel, és nem egy idióta, vagyis tudatosan nem sodorná veszélybe a gyengébbik nem képviselőit.

„Ő egy jó ember. Szerencsésnek érzem magam, hogy együtt voltunk, és most szomorú vagyok az egészségi állapota miatt. Remélem jól van!”

Hozzászólások