Megszületett Justin Timberlake kisfia!

Már a nevét is elárulták

2015/04/12

Világra jött Justin Timberlake és Jessica Biel első közös gyermeke! A pár repes a boldogságtól, Justin teljesen odáig van, már jó ideje készül az apaszerepre! Szerencsére mindenki egészséges és jól van!

A zenész-színész Justin Timberlake nehezen állapodott meg, olyan nők neve szerepel hódításainak listáján, mint Cameron Diaz, Britney Spears, vagy a bűbájos boszorka, Alyssa Milano. Jessicával évek óta egy fajta se veled, se nélküled kapcsolatban voltak, amikor a színésznő ultimátumot adott az énekesnek: vagy megállapodik mellette, vagy végérvényesen elválnak útjaik.

A szerelem erősebb volt mindennél, Justin feleségül vette kedvesét, akivel azóta is boldog házasságban élnek. Idén januárban jelentették meg egy tündéri fotó kíséretében, hogy babát várnak, amit próbáltak az utolsó pillanatig titkolni.

Jessica áldott állapotát igyekeztek az utolsó pillanatig a legnagyobb titokban tartani, mindössze januárban értesült róla a nagyvilág, hogy szülői örömök elé néznek. Az akkor már hat hónapos kismama pocakját puszilva tudatta a nagyvilágga a csodás hírt az énekes, méghozzá saját születésnapján. Nézd meg a tündéri fotót itt!

Justin Timerlake4

Most pedig itt az újabb nagyszerű hír: megszületett a sztárpár első közös gyermeke, a kis Silas Randall Timberlake! Üdvözítő látni a tényt, hogy a szülők normális nevet választottak kisbabájuknak, tekintettel az elmúlt időszak őrültebbnél őrültebb választásaira, amivel a sztárok egymást akarták túllicitálni. A Silas egy bibliai keresztnév, míg a Randall apuka középső neve, a családnév pedig magától értetődő volt.

A sztár valószínűleg még életében nem volt boldogabb! Legutóbb nyilvánosan köszönte meg feleségének a kitartását és szerelmét, könnyek között vallott őszintén az iránta táplált érzéseiről.

justin timberlake

Az anyuka és babája is egészséges, mindketten jól vannak, az egész család úszik a boldogságban. Még Timberlake anyukája, a ragaszkodásáról híres Lynn is örömködve posztolt saját oldalán: “Az én fantasztikus fiam és gyönyörű felesége megörvendeztettek minket a világ leggyönyörűbb ajándékával! Ő Silas Randall Timberlake! Nagyon köszönjük a rengeteg gratulációt, Isten áldjon benneteket!” – írta üzenőfalára a büszke nagymama.

Hozzászólások