Megszületett Konkoly Ági második gyermeke

Gyönyörű fotót posztolt

2018/10/03

A Miss Universe Hungary 2012-es nyertese Konkoly Ági egy volt focista felesége, gyönyörű képpel tudatta a világgal, ismét anya lett.

Konkoly Ági, a volt szépségkirálynő tavaly márciusban már nyíltan és őszintén beszélt róla, édesanya szeretne lenni. És a karrierje sem érdekli, a család számára sokkal fontosabb.

“Kőkemény munka az, amit egy nőtől elvár a társadalom: legyünk szuper anyák, neveljük a gyermekeinket, mellette szorgosan dolgozzunk, vigyük a háztartást és még a párkapcsolatunk is legyen tökéletes. Arról nem beszélve, hogy természetesen a küllemünkre, és az alakunkra is figyeljünk. Bennem is felmerült, hogy mit kellene tennem, hogyan kéne alakítanom az életemet, mert szeretnék dolgozni is. Rá kellett jönnöm, nem tudom egyszerre építeni a karrieremet és nevelni a kislányomat. Biztos vannak, akiknek ez megy, nekem nem. A legfontosabb szerintem, hogy jelen legyünk és meg tudjuk élni a pillanatot” – mondta bő egy éve a Borsnak.

Nos, Konkoly Ági és a Fradi volt focistája, Józsi György újra szülők lettek!

“Október 2-án megérkezett hozzánk második kislányunk, Zora. Boldogságunk leírhatatlan” – közölte nemrég a közösségi oldalán Ági, aki egy képet is megosztott második kislányával és természetesen a büszke apukával.

 

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

forrás

Hozzászólások