Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyermeke

Megérkezett a trónörökös

2019/05/06

Meghan hercegné majdnem egy évvel az esküvőjük után, 2019. május 6-án, hajnalban vonult kórházba. 2018 októberében jelentették be, hogy babát várnak.

Megszületett az új royal baby, Harry herceg és Meghan hercegné gyereke, fiú lett. A szülésnél ott volt Harry herceg is. A gyerek közel 4 kilóval született, reggel 5 óra 26 perckor.

A gyerek neve jelenleg hivatalosan Dumbarton grófja, hercegi rangot, pontosabban a királyi őfelsége megszólítást viszont csak akkor kaphatja meg, ha megadja azt neki dédanyja, II. Erzsébet királynő, ennek használatát ugyanis korlátozta V. György király még 1917-ben. Hogy mikor derül ki a neve, az már más kérdés, erre valószínűleg még napokat kell várnunk. Katalin hercegné és Vilmos herceg négy napig nem jelentette be, hogy harmadik gyereküket Lajosnak fogják hívni, így simán lehet, hogy Harry és Meghan fiának nevére is legalább ennyit kell majd várnunk. A gyerek születéséről Harry herceg már nyilatkozott is a televíziónak. Azt mondta, valószínűleg még két napot kell várnunk a gyerek nevére.

forrás

Hozzászólások