Megszületett Zámbó Árpy szerelemgyereke

55 évesen lett ismét apa

2015/05/27

Bár sokáig titkolni akarta, de most már felvállalja nemrégiben született szerelemgyerekét Zámbó Árpy. Az 55 éves mulatós énekes végtelenül boldog újdonsült apukaként.  

Jó ideje nyílt titok volt, hogy Zámbó Árpy beleszeretett egy nála 23 évvel fiatalabb nőbe, aki gyermeket vár tőle, de a mulatós sztár a nyilvánosság előtt nem vállalta fel a kapcsolatot. Közben világra jött a baba, és most Árpy legszívesebben világgá kürtölné örömét.

Valóban megszületett a csodálatos kislányom, de még túl pici ahhoz, hogy megmutassam. Nem tagadom, nagyon boldog vagyok a párommal, és rengeteg a munkám a Bredd Rádióban, ahol zenei műsort vezetek. Persze fellépéseim is vannak, de az összes szabad időmet igyekszem a gyönyörű kislányommal tölteni – mesélte boldogan a Blikknek Zámbó Árpy.

 

Annak ellenére, hogy Árpy felvállalta kapcsolatát, úgy tudni, hogy nem hagyja el feleségét és nagylányát. A helyzetet a mulatós énekes új szerelme is elfogadta.

zambo_arpy
Árpy nagyon boldog az apaszerepben

A lány március végén ment be az Uzsoki kórházba szülni. Árpy szereti a feleségét és a 24 éves felnőtt lányát, nem akarta őket elhagyni, de a szerelme terhessége alatt mégis összeköltöztek. Ez nem csak futó kaland, a lány már 6-7 évvel ezelőtt rajongója volt Árpynak, ebből alakult ki szerelem. Árpy, bár közszereplő, igyekezett a nyilvánosság elől titkolni házasságon kívüli kapcsolatát. Az Édes Életben sem láthattuk a feleségét, Editet és lányát, Edinát, akik az eltelt évek alatt tudomásul vették, hogy Árpy egy fiatal lány oldalán talált szerelemre, és új kedvese is elfogadta, hogy párja nem válik el nejétől” – mondta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Néhány hónapja Árpy és – akkor még – várandós szerelme egy moziban kapcsolódott ki, de mivel akkor még titkolták kapcsolatukat, igyekezett feltűnés nélkül kiosonni az épületből.

A részletekért kattints IDE!

Hozzászólások