Megszületik a Facebook riválisa

Apa lesz Mark Zuckerberg

2015/08/07

A gazdagság nem óv meg mindentől, leginkább a csalódásoktól nem. Ezt jól tudja a világ egyik legvagyonosabb embere, a Facebook alapító atyja, Mark Zuckerberg is, aki feleségével nemrég jelentették be az örömhírt: úton van a trónörökös. Előtte viszont többször gyászolt már a házaspár.

A mindössze 31 éves dollár milliárdos a világ legismertebb közösség oldalának köszönheti vagyonát. Ennek ellenére sosem felejtette el, honnan jött, hiszen párjával egy szerény, minden fényűzést mellőző házban élnek kettecskén. Mindössze magyar pulijuk zavarta meg néha a csendet, akit gyermekükként babusgattak. Eddig. Merthogy Zuckerberg hol máshol, mint a Facebookon a napokban bejelentette, hogy végre apai örömök elé néz, és boldogságát az egész világgal azonnal tudatni akarta.

 mark zuckerberg

 

Ez az első alkalom, hogy komoly bepillantást nyerhetnek Zuckerberg rajongói a magánéletébe, de annak is az egyik legféltettebb szegmensébe. Az üzletember elárulta, azért vártak eddig a nagy bejelentéssel, mert feleségének eddig már három vetélése volt, nem akarták elkiabálni a dolgot. A páros a legnagyobb gyász közepette sem adta fel a reményt, hogy valaha gyermekük szülessen. A szerelmesek még az egyetemi évek alatt jöttek össze, kapcsolatuk azóta csak még szorosabb lett. A rengeteg csalódás és sikertelen terhesség ébresztette rá magát Zuckerberget is arra, hogy a meddőség és vetélés mennyire hétköznapi ügy a családok életében, mégis milyen keveset tudni róla. “Az emberek általában nem beszélnek a vetélésről, egyedül küszködnek a gyászukkal, pedig ha megosztjuk másokkal az érzéseinket, az közelebb hoz egymáshoz és reményt ad” – írta oldalára az alapító.

zuckerberg (2)

Elmesélte azt is, hogy milyen érzés az, amikor a várakozás és készülődés örömét egy vetélés árnyékolja be; hogy milyen lelkierőre és kitartásra van szükség ahhoz, hogy ne adják fel az álmaikat a családok. Zuckerberg ma már büszkén mesél leendő gyermekéről, akiről az is kiderült, hogy kislány lesz. “Most már eléggé előrehaladott a terhesség ahhoz, hogy nagyon kicsi legyen a vetélés esélye, úgyhogy igazán bizakodóak vagyunk. Sőt, az ultrahangon a lányom már lájkolt is, láttuk a felemelt hüvelykujját, szóval biztos, hogy rám ütött” – újságolta boldogságát a milliárdos apuka.

Hozzászólások