Megtalálták Paul Walker haláláért felelős személyt?

Újabb fejlemények a baleset körülményeiről

2015/11/19

Két hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Meadow, Paul Walker lánya nem hagyja annyiban, és megkeresi a színész halaláért felelős személyt. Ezért perelte be az autógyártó céget, ugyanis határozottan meg van győződve arról, hogy az ő hibájuk miatt veszítette el édesapját.

Igaz, Paul Walker majd két éve nincs már köztünk, a halála körüli hírek még máig sem csitultak. A megrázó halálesetben a sármos színész és egyik barátja egy Porsche autót próbáltak ki, és miután túl gyorsan hajtottak, egy fának csapódtak, majd mindketten bennégtek a sportkocsiban. Egyes feltételezések szerint annak ellenére, hogy a sofőr hibája volt a gyorshajtás, az autó tervezői is ludasak abban, hogy a színész az autóban lelte halálát.

paul-walker-accident

“A Porsche Carrera GT-t, amivel balesetet szenvedtek, rosszul tervezték meg. Az ütközéskor a biztonsági öv olyan erővel szorította Pault az ülésbe, hogy több bordája is eltörött, és akkor sem lazult ki, mikor már megállt az autó, így esélye sem volt a szabadulásra. Nagyjából 1 perc 20 másodperc telt el, amíg kigyulladt az autó, és a szakértők szerint Paul ekkor még életben volt, vagyis szörnyű kínok között halálra égett” – nyilatkozta Meadow Walker, a színész lányának ügyvédje pár hónapja. Meadow nem anyagi kártérítést követel az ikonikus autógyártól, hanem hogy ismerjék el hibájukat édesapja halálában.

A gyártó cég azonban visszautasítja az őket ért vádakat: „Az autót nem rendeltetésszerűen használták, valamint olyan módosításokat végeztek el rajta, amelyek befolyásolták az autó biztonságát” – jelentette ki a képviselő, ami arra enged következtetni, hogy a felelős az a személy, aki megbabrálta Walker barátjának kocsiját. Ám Meadow hajthatatlan, minden áron be szeretné bizonyítani igazát!

Olvass még Paul Walkerről!

Hozzászólások