Megtámadták az utcán Balázs Klárit!

Majdnem megerőszakolták az énekesnőt

2015/03/26

Korda György felesége, Balázs Klári borzasztó dolgokon ment át. Klárikát a sötét utcán megtámadták és molesztálták. Ráadásul nem is akárki!

Klárika nem biztos, hogy ennyi év után felvállalta volna ezt a szomorú emléket, azonban egy játékosnak induló csínytevés kihozta belőle.

Az egyik Hal a tortán műsorban Bárdosi Sándor szerette volna megtréfálni és viccesen szétnyitotta a kabátját Korda György felesége előtt, amelyre azonban az énekesnő szinte sokkos megnyilvánulással reagált. Mivel a sztárvendégek is meglepődtek reakcióján, ezért bevallotta mi történt vele korábban.

korda-balazs c

Egyszer megtámadott egy szatír! – mesélte remegve Klárika. – Egyszer csak rám rontott, nekiszorított a falnak, vadul markolászni kezdte a melleimet és le akarta ráncigálni rólam a nadrágomat –  még szerencse, hogy túl szűk volt. Úgy szabadultam meg, hogy a térdemmel jól felrúgva eltaláltam a férfiasságát.

Klárikával ez a szörnyű eset több, mint harminc évvel ezelőtt történt, de mai napig szomorúan és félve gondol rá. Azt is elárulta, hogy a támadás után pár évvel épp egy stúdióba igyekeztek felvételre Korda Györggyel, amikor megpillantotta támadóját és összeszorult a szíve. Mint kiderült, a férfi egy nagyon befolyásos ember fia volt és ő maga is magas beosztásban dolgozott, ezért azt tanácsolták Klárikának, felejtse el a feljelentést, írja a hot!

Hozzászólások