Megtámadták Bochkor Gábort

A rádiós vicceit nem mindenki tudja értékelni

2015/04/02

Újabb botrányos felállás alakult ki a sztárvilágban. Bochkor Gábort azzal vádolják, hogy ízléstelenül sértegeti az embereket rádiós beszélgetései alkalmával. Ti elítélitek ezért a műsorvezetőt?

Sebestyén Balázs már többször kihúzta a gyufát a hallgatók és a celebek körében, de most úgy tűnik, Bochkor Gábor szeretné überelni a Morning Show műsorvezetőjét.

Októberben tért vissza Bochkor Gábor a Music FM csapatához. A szókimondó híresség most sem fékezte a nyelvét. Ördög Nórától a következőt kérdezte a Rising Starral kapcsolatban: „Mit keres majd melletted Majka? Mert annyira más háttérrel jöttök, Majka egy vidéki pronyó, te pedig egy finom lány vagy.” – A rapper válaszát itt olvashatod el!

bochkormajka

Egy hónappal később Márton-nap kapcsán merült fel egy kényes téma. Bochkor felvetette, hogy mi lenne, ha a libáknak csak a combjaikat amputálnák, így nem kellene meghalniuk azért, hogy az emberek elkészíthessék a szokásos menüsort. Ekkor az egyik betelefonáló szintén ízléstelen „tréfát” űzött a műsorvezető gyermekét szóba hozva. Havas Henrik kommentálta az esetet…

bochkorvshavas

A hot! magazinban ezúttal Falusi Mariann és Demcsák Zsuzsa felháborodásáról is értesülhettünk. Az énekesnőt akkor sértette meg, amikor azt írta, ha bekövetkezne a világvége, őt is magával vinné, hogy legyen kit megenni. Mariann bunkóságnak találta ezt a megnyilvánulást. Később pedig a japán származású, világhírű karmestert gúnyolták, amire így reagált: „Nem hiszem, hogy nem értem a viccet – bár a múlt héten ezt a témát is pontosan kiveséztétek, inkább sírni kellett, mint nevetni. Annyira vicces volt nektek egy karmesterverseny, amit megnyert egy japán zseni, hogy majdnem elájultatok a röhögéstől. Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek, nem lógnátok ki a soha nem tanult gyakornokok közül.”

Hozzászólások