Megtartanád a pasid? Ezt ne tedd az ágyban!

Tudd meg mitől írtózik az erősebbik nem!

2015/04/21

Bár használati útmutatót nem tudunk adni minden egyes férfihoz, viszont van néhány olyan alapszabály, amit ha betartunk az ágyban, nagy baj nem lehet.

1. Ha túl csendesek vagyunk
Nincs annál lehangolóbb, mint amikor az egyetlen zaj szeretkezés közben az ágy nyikorgása. A férfiak szeretik, ha visszajelzést kapnak, ezért – bár ordítani nem kell – igenis jó, ha hangot adunk az élvezeteknek.

 

happy couple sleeping in bed 

2. Ha színlelünk
A férfiak ki nem állhatják, ha egy nő megjátssza az orgazmust az ágyban, ráadásul a nőnek sem használ, hiszen a pasik azt hiszik, mindent jól csinálnak és nem fognak változtatni. Nincs azzal semmi gond, ha nem megyünk el. Adjuk tudtára, hogy mit csináljon máshogy a következő alkalommal.

3. Ha nem kényeztetjük a golyóit
Rendben, hogy a pénisz a legközpontibb férfi szerv, de attól még ne hanyagoljuk el a heréket sem.

4. Nem tudjuk, neki mi a jó
Biztosra vesszük, hogy ha mi szeretjük a fenékpaskolást, akkor a pasi is fogja? Nagy tévedés! Mindenkinek más a prioritása, kérdezzük meg, mit szeret, és ne magunkból induljunk ki.

 467304921

5. Önbizalomhiány
A férfiakat idegbajba tudja kergetni a nő, aki szex közben is csak arra gondol, vajon látszanak-e a hurkái, vagy hogyan mutat a nemi szerve.

6. Durva kézimunka
Egyetlen férfi sem szereti, ha szétszedik a péniszét kézimunka közben.

7. Semmi közreműködés
Eszünkbe se jusson úgy feküdni szex közben, mint egy darab fa. Ha a férfi nem kap visszajelzést, hamar elveszti az érdeklődését.
Kell-e erről bármit mondani? Ne fogazz, mert fáj és annak sajnos egyetlen férfi sem fog örülni.

Hozzászólások