Megtört az ítélettől Lagzi Lajcsi

Szerinte csőbe húzták a családját

2015/09/25

Előzetes letartóztatásba került Lagzi Lajcsi és felesége, miután a bíróság szerint fennállt náluk a szökés veszélye.

Nehéz napok állnak Lagzi Lajcsi és felesége előtt, akiket az előzetes meghallgatások után a bíróság lopás és vesztegetés alapos gyanújával előzetes letartóztatásba helyezett harminc napra. Az indoklás szerint erre azért volt szükség, mert a gyanúsítottak esetében fennáll a szökésnek, a tanúk befolyásolásának és a bűnismétlésnek a veszélye is.

Galambos Lajos és felesége mellett szintén letartóztatásba került a Lajcsi tulajdonában lévő apartmanokat üzemeltető cég vezetője is.

A bíróság azzal gyanúsítja a három személyt, hogy az utóbbi években méretlenül használták a tulajdonukban lévő ingatlanokon az áramot, a vizet és a gázt, az ellenőröket pedig több százezer forinttal fizették le, hogy ne jelentsék a dolgot. Lajcsiék nagyjából 3,5 és 30 millió forint közötti összeget csaltak így el.

Budaörs, 2015. szeptember 24. A lopás és vesztegetés gyanúja miatt õrizetbe vett Galambos Lajost, mûvésznevén Lagzi Lajcsi zenészt 2015. szeptember 24-én rendõrök kísérik a Budaörsi Járásbíróságra, ahol elõzetes letartóztatásáról döntenek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Lagzi Lajcsi a bíróságon megtörten nyilatkozott (MTI Fotó: Mihádák Zoltán)

Lagzi Lajcsi a tárgyalásra pólóban és baseball sapkában érkezett, az ítélet után megtörten mondta el, hogy valaki csőbe húzta őket.

„Úgy tűnik, hogy valakinek a tyúkszemére léptünk – valaki olyannak, aki van abban a helyzetben, hogy ezt megbosszulja, és van abban a helyzetben, hogy ilyen szituációba keverjen engem! De ami érdekesebb, hogy a feleségemet is” – mondta a tárgyalása után Lajcsi, aki elárulta, már megoldották, hogy a következő harminc napban hol lakjanak a gyerekeik.

Havas Henrik pitinek tartja, barátai kiállnak Lagzi Lajcsi mellett – közben a rendőrség a szomszédok kihallgatását is megkezdte. Olvass tovább!

Lagzi Lajcsi

Hozzászólások