Megtört Lagzi Lajcsi felesége

Mindent kitálalt

2015/10/13

Megtörve mesélt a börtönben töltött napokról és a hazatérésről Lagzi Lajcsi felesége, aki kijelentette: férje nem bűnöző.

Nem könnyű most a mulatóskirály feleségének, hiszen míg ő hazamehetett a családjához, férje továbbra is a börtönben ül és az ártatlansága bizonyításán dolgozik. Boglárka biztos abban, hogy Lajcsi ártatlan az ellene felhozott vádakban, ahogyan maga a vádlott is ezt állítja.

„Amikor kihirdették az ítéletet, hogy letartóztatásba kerülünk, azt gondoltam, hogy ez egy rossz álom, hogy ez nem lehet igaz. Mindent túl lehet élni, és ilyenkor az embernek van lehetősége átértékelni az életét. Tudtam, hogy el fog jönni a pillanat, amikor kinyílik a cellaajtó és haza fogok jönni. Rettegtem, hogy a gyerekeim mit fognak mondani, hogy milyen az, amikor az anya hazajön. Megkérdeztem, hogy nem szégyellnek-e, és azt mondták: anya ne szórakozz, ez olyan vagány – mondta a könnyeivel küszködve Lajcsi felesége a Tényeknek, aki hozzátette: férje nem bűnös és nem egy bűnöző.

Közben Lagzi Lajcsi is megszólalt saját ügyében: ügyvédjén keresztül küldött levelet a börtönből.

“Tisztelt Kedves Nézők, itt Galambos Lajos, vagy ahogy mindenki ismer, Lajcsi.
Jelen levelemet Székesfehérvárról írom, ahol a legszigorúbb kényszerintézkedés hatálya alatt állok, ahogy a sajtóból ez már ismertté vált, de azért szeretném Önöket pár sorban informálni.
Méltatlan a kialakult helyzet, az, hogy több mint három évtizedes kimagasló szórakoztató zenei ismertségemet és sikereimet így látom címlapokon, jelentősen eltorzítva egy jelenleg fel nem derített cselekményben esetlegesen betöltött szerepem.
Én ugyanaz a Galambos Lajcsi vagyok, aki mindig is Önöket kívánta szórakoztatni, és kívánom a jövőben is.
Bűnös az, akit a bíróság jogerősen elítélt!
Jelenleg az ártatlanságom bizonyításán dolgozom, és mint kiemelt közszereplő, úgy érzem: nekem talán pont emiatt sokkal többet kell bizonyítanom, bízom azokban, akik ebben partnereim, és Önökben, akiknek mindent, a sikert és sok sok mást köszönhetek.
Galambos Lajos.”

Néhány napja a mulatóskirály testvére is megszólalt, aki szintén biztos Lajcsi ártatlanságában, és egyszerűen nevetségesnek tartja azt a lejárató hadjáratot, amit bátyja ellen indítottak a médiában és a bíróságon is.

Lagzi Lajcsi családja teljesen összetört az elmúlt két hét eseményei miatt. Boglárka először nyilatkozott a megélt szörnyűségekről. Olvass tovább!

Lagzi Lajcsi 5

Hozzászólások