Megtörte a csendet! – Így érez Liptai Claudia volt kedvese

A sztár örökké számíthat egykori párjára

2014/12/20

Liptai Claudia egykori szerelme, Horváth Ákos nem titkolja tovább érzéseit! Őszintén vallott kapcsolatukról, és arról, hogy miért lett vége.

A nyáron lobbant lángra a szerelem, és azt gondolták: örökké tart. Aztán néhány hónap múlva mégis vége lett. Az érzések azonban nem sokat változtak.

Claudia nagyon jó ember. Hihetetlenül impulzív. Amellett, hogy gyönyörű nő, a személyiségével és az egész habitusával fogott meg az első pillanatban. Fantasztikus csaj. A távolság azonban egy idő után kikezdte a kapcsolatunkat. Én ugye Szombathelyen, Claudia pedig Budapesten dolgozik, méghozzá nem is keveset. Egyszerűen nem tudtunk találkozni” – árulta el a Blikknek Horváth Ákos, Liptai Claudia volt párja.

horvathakosesliptaiclaudia2
Alig pár hónapja még lángolt a szerelem

Bár már a szakításon mindketten túl vannak, de egyáltalán nem közömbösek egymás számára. 

Barátok maradtunk, egymástól távol élő barátok. Ha olyasmi adódik, a mai napig tanácsot kérünk egymástól. Például ha nem értek valamit sajtóval kapcsolatos ügyekben, akkor egyértelmű, hogy őt hívom, hiszen ezekben a dolgokban ő a járatos. De ő is támaszkodhat rám, mellette állok, ha kell. Claudia örökké számíthat rám” – mondta határozottan Ákos, de az újrakezdésre már nem lát esélyt.

Hozzászólások