Megtudtuk! A szex kiváló antidepresszáns és szépségelixír

Gyorsan javítsd is a közérzeted vele!

2014/12/01

Azon kívül, hogy szuper érzés, még gyúgyít és szépít is? Bizony, a szex az egyik legjobb bánat elűző és még a külsőnkkel is jó tesz. Ezentúl ha a fejünk fáj, nincs más dolgunk, mint szeretkezni. Miért? most kiderül!

– A szex, a szépség egyik kezelésmódja. Tudományos tesztek kimutatták, hogy amikor a nők szeretkeznek, testükben ösztrogén hormonok termelődnek, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. A gyengéd, feszültségoldó szeretkezés csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, a bőrkiütést és a bőrhibát. Az izzadás tisztítja a pórusokat és ragyogóvá teszi a bőrt.

– A szeretkezés elégeti azokat a fölös kalóriákat, amiket a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.  A szex, az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Megnyújtja, megerősíti a tested majdnem minden izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség speciális sportcipőre sem. 

sex3

– A szex az egy azonnali gyógyír a depresszióra. Felszabadítja a test endorphinját a véráramlatban, amely ezáltal jó közérzetet biztosít, és jólét-érzetet eredményez.  Minél többet szeretkezel, annál többen kínálják fel neked azt. A szexuálisan aktív test hatalmas mennyiségű kémiai anyagokat bocsát ki, melyek neve feromon. Az ilyen finom szex parfümök őrjítik meg az ellenkező neműeket. 

– A szex valójában enyhíti a fejfájást. A szeretkezés feloldhatja a feszültséget, amely korlátozza a véredényeket az agyban. A sok szeretkezés kidugíthatja az orrot. A szex az egy nemzeti antihisztamin. Segít felvenni a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Hozzászólások