Megválna ruháitól a gyönyörű színésznő

Fotók az Aerosmith frontemberének lányáról

2014/07/22

A 37 éves, ma is gyönyörű amerikai színésznő úgy döntött, hogy boldogan megmutatná bájait a Playboy magazin (és nemcsak) olvasóinak.  Liv Tyler 1

Liv Tyler-ért, akinek legismertebb szerepe az Armageddonban volt, és aki Bruce Willis lányát testesítette meg – az utóbbi időben nem kapkod a filmes szakma. A Gyűrűk Ura trilógia óta – amelyben Arwent, a tündehercegnőt alakította, és amely során Ő lett a filmes szakma királynője – nem igazán volt kimagasló szerepe, így nem csoda, hogy egy kis vetkőzéssel szeretné újra felhívni magára a figyelmet.

Igazából ez a „szerep” nem is áll olyan messze tőle, hiszen filmes karrierje előtt modellként dolgozott, továbbá édesanyja – Bebe Buell – is megtette már ugyanezt még 74 novemberében. A modellkedésre a család egyik barátja, az ugyancsak híres modell, Paulina Porizkova beszélte rá Livet. Fényképei megjelentek az olasz Vouge-ban, majd az Interview magazinban is. Apjával – akiről 9 évesen szerzett tudomást – közösen szerepeltek a Rolling Stone címlapján, interjúkat készítettek vele. Tizenhat évesen szerepelt az Aerosmith Crazy című videoklipjében. Tehát, egy ilyen múlt után nem idegen számára a vetkőzés. Azért van, amit a szépséges színésznő sem szívesen tesz meg, annak ellenére, hogy büszke testére, éspedig nem szeretne megválni bugyijától. Mint mondta a teljes meztelenkedés zavarná.

Bár még hivatalos felkérést nem kapott, Liv ennek ellenére bizakodó és már most elkezdheti formába hozni magát, hiszen ha összejön a fotózás, akkor fel kell készülnie arra, hogy tökéletesen nézzen ki és bevetnie minden szépségpraktikát, hogy az amúgy is makulátlan bőre még inkább az legyen. És kihez-máshoz fordulhatna, mint tulajdon apjához, ha szépségtippekről beszélünk.

Amikor az apámhoz megyek, az első út a fürdőszobába vezet, és kifosztom a pipereszekrényét – mondta Liv édesapjáról, Steven Tylerről, az Aerosmith frontemberéről. – Neki vannak a legjobb kenőcsei, ő a hidratálás világbajnoka, nála jobban senki nem tudja, mi teszi széppé a bőröd. Fürdés után tetőtől talpig bekeni magát hidratálóval, aztán alsógatyában mászkál a házban.

Nos, egy biztos nagyon sokan szeretnénk azt a fotósorozatot látni, így csak szurkolni tudunk, hogy a Playboy döntő emberei elkészítsék vele a pikáns fotósorozatot, ám addig is álljon itt pár kép, amelyeken felkelti kíváncsiságunkat.

Hozzászólások