Megvan a Lajcsi birtokán talált lány gyilkosa!

A kegyetlen elkövető nem emlékszik pontosan tettére

2016/01/13

Megtört az a férfi, aki meggyilkolta lelépni készülő feleségét, majd holttestét az előzetesben lévő Lagzi Lajcsi birtoka közelében ásta el. A zenésznek semmi köze az ügyhöz.

received_2491012060986581

A 44 éves B. Róbert még november 29-én jelezte a rendőröknek, hogy felesége eltűnt. Az akkori bejelentése szerint, a gyilkosság után ezzel a sztorival állt elő a férfi “November 14-én láttam utoljára, Komáromban kellett találkoznia valakivel, megzsarolták, ha nem megy el, annak következményei lesznek. Elvittem őt a városba, azóta nem tudok róla semmit“. 

A rendőröknek gyanakodni kezdtek a sántító történetre. Különösen azért, mert a rokonokat kihallgatva vált világossá, hogy a nő régóta le akart lépni otthonról, mert férje betegesen féltékenykedett. A nő nem sok szabad pillanatnak örvendhetett, mert Róbert folyamatosan kémkedett utána, még munkahelyén is megfigyeltette. De hiába terelődött a gyanú a férfire, mivel akkor még nem volt holttest. December 30-án Lagzi Lajcsi birtoka közelében aztán rátalált a meggyilkolt asszonyra egy tyúkhúrszedő férfi. Az elhunyt nőt édesanyja azonosította fotókról, ruhái és tetoválásai alapján. Az előzetesben ülő mulatós királynak természetesen semmi köze nincs az ügyhöz.

Lagzi Lajcsi 2

Egy héttel később kihallgatásra hívták B. Róbertet, aki megtört és vallomást tett. Egyszerűen nem tudta elviselni, hogy féltett kincse el akarta hagyni őt. November 14-én egy veszekedés után kocsiba pattantak, ahol a egy újabb vita túlfeszítette a húrt. A férfinak homályosan annyi dereng, hogy ütött, a következő pillanatban pedig már halott feleségét ölelve sírt. Párját a csomagtartóba tette, és még aznap este megszabadult a testtől.

Hozzászólások