Megvan Aleska gyermekének születési időpontja?

Titkon már az anyaságra készül

2015/08/06

Sáfrány Emese Aleska mindössze huszonhét éve alatt már rengeteg mindent megélt, mondhatni nem csak egy ország, de az egész világ ismeri őt. A közkedvelt celeb ma ünnepli születésnapját, érthető, ha arról faggattuk, mire vágyik a leginkább?

“Fantasztikus reggelre ébredtem, természetesen a párom mellett, így ő volt az első, aki felköszöntött. Nem mondom, egy kicsit sokkhatásként ért a korom, de közben nagyon jó érzés, hogy egyhuzamban kapom a jókívánságokat” – mondta Aleska kérdésünkre. “Egyelőre csak annyit tudok, hogy elvisz majd valahova meglepetésből, de többet nem árult el, bár őt ismerve biztos, hogy valami extrém dolog lesz. Tudja, hogy imádom az ilyen élményeket. Ma a családommal ünnepelek, hétvégén a barátaimmal megyek kalandparkba, úgyhogy ez a hét az ünneplésről fog szólni.”

aleska2

Aleska egyébként sokkal jobban szereti az élményeket ajándékba, mint egy újabb kacatot, mert ha időközben szüksége van valamire, azt inkább megveszi magának. Tehát ha felmerül a kérdés, mit szeretne van úgy, hogy nem tud rá mit mondani. “Ilyenkor sokszor inkább háztartási dolgokat szoktam kérni” – nevetett Emese, aki azért egy nagy vágyát megosztotta velünk. “Egyáltalán nem érzem nyomasztónak a koromat, bár furcsa kimondani, hogy már huszonhét vagyok. Viszont már nagyon régen megfogadtam magamnak, hogy harminc éves korom előtt anya szeretnék lenni. Most, hogy egyre közelebb ez a szám, gyakran eszembe jut ez a fogadalmam, de pressziót emiatt sem érzek magamon. Vágyom az anyaságra, fiatalos anyuka szeretnék lenni” – árulta el a celeblány, aki azt is el tudja képzelni, hogy jelenlegi párjával alapítson családot. Szerinte semmi akadálya nincs annak, hogy babát vállaljon, mert igazi anyatípusnak tartja magát, amiben a környezete és a barátai is mindig megerősítik.

aleska

Ki gondolná, hogy ez a csöpp lány fiatal kora ellenére már ennyi mindent megélt! Hiszen volt egy nagyon húzós és kemény múltja, amitől el tudott szakadni, az élete pedig mostanra száznyolcvan fokos fordulatot vett. Visszatért eredeti szerelméhez, a légtornához, amiben sikert sikerre halmoz, most pedig a szereplés is újra középpontba került az életében, no nem úgy, ahogy bárki gondolná. Aleska szerepet kapott egy hazai társulat musical darabjában, amiben még énektudását is megcsillogtathatja. “Eddig nem tudtam énekelni, legalábbis azt gondoltam, hogy nem tudok. De aztán kiderült, hogy olyan ember nincs, akit ne lehetne megtanítani” – mesélte Emese, igaz ennél többet még nem árulhat el szerepéről és a darabból.

Addig is boldog születésnapot kívánunk az ünnepeltnek és kíváncsian várjuk, mikor érkezik a gólyahír!

fotó: Facebook

Hozzászólások