Megvan Szabó Zsófi esküvőjének időpontja

Őrületes sebességre kapcsolt

2016/01/14

Alig egy éve lángol a szerelem Szabó Zsófi és vőlegénye között, de máris túl vannak az eljegyzésen, sőt kitűzték az esküvő időpontját is.

received_2491012060986581

A Story Extra műsorvezetője boldogabb nem is lehetne, hiszen nem csupán megtalálta élete szerelmét, hanem hamarosan egybe is kelnek. Bár szinte az első pillanattól kezdve együtt élnek, de a vőlegényt Nyíregyházához, Zsófit Budapesthez köti a munkája, így kompromisszumot kellett kötni. A fiatalok meghozták a döntést: Zsolt hagyja ott az eddig megszokott környezetet, és a fővárosba költözik.

Zsolt családja ma már tudja, hogy van egy, a médiában látott Szabó Zsófi. Tudják, hogy ez a munkám része, de abban is biztosak, hogy a karrierem mellett ugyanolyan fontos, hogy boldoggá tegyem a vőlegényemet és megteremtsem a közös otthonunkat. Látják, hogy szerelmesek vagyunk, így ahogyan anyuék, úgy Zsolt családja is örült az eljegyzésnek” – mesélte a Story magazinnak Szabó Zsófi

Nagyon boldog új évet kívánok a VŐLEGÉNYEMMEL!!!! ❤️

Közzétette: Szabó Zsófi oldala – 2015. december 31.

Még idén nyáron szeretnék kimondani a boldogító igent, hatalmas 300 fős lakodalmat terveznek.

Egy lány ilyenkor azonnal elkezd tervezgetni. Azt már tudom, hogy a menyasszonyi ruhám egyszerű lesz, és körülbelül 300 főnél nem lesz nagyobb a násznép. Az esküvőt még idén nyáron megtartjuk! Tudom, nincs sok időm addig, de meg lehet szervezni!” – tette hozzá a menyasszony.

Olvass még további híreket Szabó Zsófiról!

Hozzászólások