Megyeri Csilla elárulta mikorra terveznek babát!

Megyeri Csilla örömmel beszélt hosszú és rövid távú terveiről is

2018/01/12

Megyeri Csilla örömmel mesélt az RcNewsnak hosszú és rövid távú terveiről, illetve azt is elárulta, hogy mikorra terveznek babát Zsoltival.

Folytatjuk sorozatunkat, melyben hazai sztárokat kérdezünk meg 2018-as, illetve hosszú távú terveikről. A mostani cikkben, mint azt fentebb is említettük Megyeri Csilla nyilatkozott a jövőt illetően: 

“Még az év elején fel szeretnénk költözni Zsoltival a fővárosba. Igazából ez már folyamatban is van. Mindig is céltudatos lány voltam, természetesen az idei évre is vannak terveim, viszont álmodozni is szeretek – hátha egyszer valóra válnak. Az idei évben szeretnék egy biztos műsorvezetői állást kapni (persze, ha ez nem valósul meg, van B-terv). Az Ázsia Expressz után rengeteg fiatal jelezte, hogy szívesen követné az életünket Zsoltival, így egy saját vlogon is gondolkozom. Sajnos mindenen sokat hezitálok, és a halogatás is jellemez, így ezért nem született még meg a YouTube csatorna. Továbbá a barátnőimmel gondolkozunk egy saját vállalkozás beindításán is, ez divattal kapcsolatos, hisz a saját “gyermekével” szívesebben törődik az ember, mintsem más szekerét hajtsa.

Ezen kívül, szeretnék 5-6 kilótól megszabadulni, ugyanis amit leadtam Ázsiában (-8kg), az bőven vissza is jött. Továbbá fejleszteni szeretném az angol nyelvtudásomat, ugyanis rengeteget felejtettem, hisz nem használom napi szinten.

A bébi kérdés még hátra van: az idei évre nem tervezzük, de ha úgy alakul, akkor állunk a szülői feladatok elé. Nincs mese! 

IMG_2384

A bakancslistámat tényleg csak lista szerűen, pontokba szedve osztanám meg az olvasókkal: 

-egy saját könyv  (ebbe egyébként már bele kezdtünk egy ehhez értő szakemberrel – nyilván én nem tudok könyvet írni)

– Majkával egyszer közösen műsort vezetni (imádom a stílusát)

– találkozni személyesen Jennifer Lopezzel (nálam etalon a Nő)
– a világ számos pontjára eljutni pl.: Exuma Beach, Bahamas – úszkálni a malacokkal – nem lenne kisebbségi komplexusom (haha:))
– pingvineket simogatni az Antarktiszon, vagy egy hasonló műsorban részt venni, mint az Ázsia Expressz – durva lenne a hidegben, ugyanis utálom a hideget, de szívesen kipróbálnám magam” 
Köszönjük Csillának a válaszokat és sok sikert kívánunk a tervei megvalósításához! 
Hozzászólások