Megyeri Csilla először vallott őszintén párkapcsolatáról

Belestünk az Édes élet új sztárpárjának életébe!

2017/06/16

Megyeri Csillával beszélgettünk a párkapcsolatáról, arról, hogy ők hogyan oldják meg a problémákat és a tegnapi születésnapjáról is elárult egy s mást.

Kíváncsiak voltunk, hogy Megyeri Csilla és párja hogyan oldják meg a köztük felmerülő problémákat, esetleges féltékenységet. Köztudott, hogy ők az Édes élet új szereplői és egyre többet vannak kamera előtt.
“Abszolút nem szül több veszekedést ez az új helyzet. Habár még nem vagyunk túl ismertek, azért nekem is és Zsoltinak is írogatnak a közösségi oldalakon. Ami nagyon jó, hogy ezeken együtt szoktunk mosolyogni, mindig elmeséljük egymásnak. Mi már a kapcsolatunk elején tisztáztuk, hogy nem sok értelme van megcsalni a másikat. Ehhez tartjuk magunkat, hiszen aki menni akar arra rá kell adni a kabátot. Tiszteljük egymást annyira, hogy nem kacsintgatunk félre. 

megyeri csilla es berki

Csilla azt is elárulta nekünk, hogy bizony az ismertté válásuk előtt is sokat veszekedtek…
“Sokat veszekszünk, igazi olaszos pár vagyunk. Mindenen össze tudunk veszni. Mindketten nagyon makacsok, erős személyiségek vagyunk. Imádom Zsoltiban, hogy nem tutyimutyi, ő meg azt szereti, hogy én is oda merek mondani bármikor.” 

Megtudtuk, hogy számukra az Ázsia Expressz forgatása olyan volt, mint egy párterápia.
“Az Ázsia Expressz teljes mértékben előnyünkre vált. Nem szoktunk 0-24-ben együtt lenni, itt viszont sülve-főve együtt voltunk. Sokat vitatkoztunk a forgatás alatt is, Zsolti tipikus férfi aggyal próbálta megoldani a feladatokat és mint tudjuk a női agy általában másképp működik. Ez sokszor vitákat szült kettőnk között. Akik egy ilyen megpróbáltatás után együtt maradnak, mindent kibírnak.” 

Csillának tegnap volt a 30. születésnapja, kíváncsiak voltunk mit csinált vagy mik voltak a tervei. 
“Először szerettem volna elutazni Zsoltival 2-3 napra Londonba és ott a pillanatnak élni. A második opció egy hatalmas buli lett volna. Végül inkább a harmadik verzió lett, egy értékesebb tárgyat kaptam Zsoltitól, és a szűk baráti társasággal töltöttük a tegnap estét. Az Ázsia Expressz egy életreszóló kaland volt, amire mindig emlékezni fogok. Ez minden ajándéknál többet ért. Egyébként egy vitorlázást is terveztünk a Balatonon a barátainkkal, lehet ezt még meg is valósítjuk. Zsolti amúgy sosem okoz csalódást, mindig kreatív, ha alkalmakról van szó. Reggel hatkor már 30 szál különleges rózsával, 30-as táblákkal és egy unikornisos tortával ébresztett.” 

megyeri csilla

megyeri csilla2

megyeri csilla viragok

Csillát a barátai is felköszöntötték. 

csilla es baratok csilla es baratok2

Hozzászólások