Melanie Griffith kiradírozta volt férjét

A színésznő eltávolítatta tetoválását

2014/06/20

Melanie Griffith a június 6-án hivatalosan is elvált Antonio Banderas színésztől. Úgy tűnik Melanie minden nyomát el szeretné tüntetni házasságának, mert jobb karjáról már eltávolítatta az Antonio tetoválást.

melanie-griffiths-tetovalas

A színésznőt már jegygyűrű nélkül látták, legutóbb Olaszországban a Toarmina Filmfesztiválon. Ami azonban ennél is feltűnőbb volt, hogy a színésznő jobb vállát díszítő Antonio feliratot körbe ölelő szívtetoválásból eltűnt a név. Ezzel a megoldással csak félig sikerült megoldani a problémát, mert csak a tetoválás fele tűnt el.

Az 56 éves Melanie Griffith és az 53 éves Antonio Banderas tizennyolc évi házasság után adták be az unalmast. A hírt a szokásos, konzerv mondatokkal kommentálták, miszerint közösen döntöttek így, barátságban maradnak, és továbbra is jó viszony ápolnak majd egymással.

Nem csak Melanie Griffith döntött döntött úgy, hogy eltávolítattja a már nem túlzottan kedvelt személyre emlékeztető tetoválást. Angelina Jolie korábbi férje Billy Bob Thorton színész nevét tetováltatta bal karjára, amit a válásuk után leszedetett, helyére pedig egy feliratot varratott.

angelna-jolie-billy-bob-thorton

Hozzászólások