Melltartókkal a mellrák ellen?

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja

2016/10/18

A mellrák elleni küzdelem továbbra is ott kezdődik, hogy felhívjuk rá a figyelmet. Erre a legjobb módszer természetesen az, ha melleket alkalmazunk!

Október világszerte a mellrák elleni küzdelem hónapjának számít. Ilyenkor a szokásosnál is több kampányfogást, figyelemfelkeltő megmozdulást is láthatunk. Azonban -a politikai megmozdulásokkal ellentétben- ezek nem zavaróak vagy tolakodóak, hanem sokszor meghatóak, humorosak, esetleg meghökkentőek, hogy még jobban az emlékezetünkbe égjenek.

A Whatever nevű YouTube csatorna készítői úgy döntöttek, hogy az üzenet fontosságát egy kis mókával fűszerezik. Az már csak egy újabb csavar a történetben, hogy a felvétel még egy társadalmi felmérésnek is beillik, már persze ha van olyan szociológus, aki a férfiak melltartópánt-kezelő képességeivel akar foglalkozni. A sztori ugyanis egyszerű: a készítők fogtak egy mindössze egyetlen melltartóba öltöztetett hölgyet, és megkérték az utcai járókelőket, hogy nyissák szét szemből a melltartóját, úgy, hogy nem láthatják a pántot. Az eredmény talán valamelyest lehangolónak mondható, ugyanis a legtöbb srácnak komoly gondot okozott ez a triviális feladat. De mivel egyetlen történet sem lesz érdekes váratlan fordulatok nélkül, ebben a videóban is történtek kifejezetten meglepő dolgok!

Hozzászólások