Mélyen a zsebébe nyúlt Ördög Nóra

Nyugodtan mehet a szülőszobára

2014/08/02

Ördög Nóra inkább saját zsebből fizetett, hogy mindenórás kismamaként ne kelljen idegeskednie, majd pedig pereskednie volt kenyéradójával, az RTL Klubbal. Vélhetően így is több millió forint a nyugalom ára.

Pár hete bombaként robbant a hír, hogy az RTL Klub vezető arca átigazol a konkurenciához. Ördög Nóra ezt követően kapott hideget-meleget, sokan árulónak tartották. Az RTL Klubnál nem csak érzelmi kérdésekről, hanem sokmilliós perről beszéltek, hiszen – mint minden hasonló esetben – a műsorvezető szerződésének volt egy versenykorlátozási része, miszerint bizonyos időn belül nem vállalhat munkát másik csatornánál. Mivel ezt megszegte, mintegy 50 milliós perre számíthatott. Volt munkaadója pedig olyannyira megorrolt rá, hogy már nem is volt hajlandó szóba állni Nórával. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt mondta, hogy már nincs miről beszélniük, a jogi osztály foglalkozik a továbbiakban az üggyel.

A Bors szerint azonban a feleknek sikerült megegyezniük. Bár sem az RTL nem változtatott álláspontján, sem pedig a TV2 nem fizetett „lelépési díjat”, mégis a napilap biztos forrásokból származó információi alapján kiderült: már senkinek sem kell tartania a pertől.

Ez esetben csak az történhetett, hogy Ördög Nóra nyúlt a zsebébe, és fizetett vélhetően több millió forintot azért, hogy mindenórás kismamaként ne tegye ki magát és családját az idegeskedésnek. Érthető, hogy a műsorvezető ezt, a lehető legbékésebb megoldást választotta.

Nóra élete egyik legszebb időszakát éli, hiszen hatalmas csoda volt számára, hogy első gyermeke, Mici sokéves próbálkozás után, lombikprogram segítségével világra jött, ezért nem is gondolta, hogy a második baba beavatkozás nélkül fog érkezni. Másodszor is megtörtént a csoda, melynek gyümölcsét hamarosan a karjában tarthatja, hiszen kisfia bármelyik pillanatban megszülethet.

Hozzászólások