Menő akarsz lenni? Ne a popsid rakd ki!

Így fesztiválozz ha nem akarsz ciki lenni!

2017/07/07

Elérkezett a híres-neves Balaton Sound hete. Ha te akarsz lenni a sztár valamidet muszáj kirakd… de idén már nem a popsi a menő! És nem is a mellek.

A Soundozó lányok a héten már megkapták a magukét egy posztban, ezért mi nem leszünk olyan durvák. Most is épp zajlik a Balaton Sound, és megkockáztatjuk, hogy amilyen képet most eléd festünk az fogadna ha kinéznél a fesztiválra, kb. 5 percre. Az egyediség kultúrája már régen kiveszett a most felnövő generációból, hiszen tény, hogy 10 lányból és fiúból 7-8 ugyanúgy néz ki. Ebbe most ne is menjünk bele. Térjünk vissza az eseményre, ahol a fiatalok krémje bulizik. Az első és legfontosabb azon túl, hogy valahogy jegyet szereztek a fesztiválra az a kinézet. Mit vegyünk fel, a táska, a cipő, haj és a millió kiegészítő.

Az elmúlt évek divatja szerint ha a fesztiválokra gondolsz mi jut eszedbe először? Hátizsák és hatalmas virágkoszorú. A hátizsákot nem áll módunkban kritizálni, mi is szeretjük, praktikus és vannak darabok, melyek jól is néznek ki. Nos, a virágkoszorúhoz pedig nem tudunk mit hozzáfűzni, ugyanis már nem trendi! A lányoknál az új őrület a hajfonat. De ne a klasszikus 3 tincseset vagy a parketta fonást képzeld el. A hajszerkezet Khloe Kardashian-féle. Nem gond ha fogalmad sincs, hogy az milyen, megmutatjuk:

NativeKhloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Na ugye, hogy be is ugrott néhány ismerősöd, aki pont így néz ki? Szóval ez egy alapkövetelmény ha kimész a Soundra. A következő gond, hogy már nem elég ha a fél feneked kilóg a rövidnadrágból. Vagyis kilóghat, de az már nem menő! A hát vette át a szerepet, melyet általában egy fekete bodyba bújtatnak. Pontosabban nem a hátat bújtatják bele, hiszen az kint van, de értitek.

s5-800x533

És hogy mi a helyzet a férfiakkal? Nekik egy kicsit egyszerűbb dolguk van. Náluk megmaradt a klasszikus fürdőnadrág és csupasz felsőtest hátizsákkal. A forradalmárok és a bátrabbak pedig továbbfejleszthetik a szandálzoknit papucszoknira, mint ahogy az az alábbi képen is látható. 

s7-800x533

(Fotók és forrás
photo: twitter.com)

 

 

Hozzászólások