Mentő vitte el a Mokka műsorvezetőjét

Demcsák Zsuzsa: ˝Élni akartam˝

2014/11/13

Olyan dolgok derültek ki Demcsák Zsuzsa életéről, amiket eddig csak kevesen tudhattak róla. A Mokka műsorvezetője nem titkolja tovább megpróbáltatásait. Ezúttal nem volt férjéről és a bántalmazásról, hanem betegségéről vallott a kétgyermekes anyuka.

Nem titok, hogy életrajzi könyvet írt Demcsák Zsuzsa A másik életem címmel. A sztárok esetében gyakran nem azt látjuk, ami a valóság, ugyanis természetesen általában „szerepet játszanak” a nyilvánosság előtt. Ez nem feltételen jelent rosszat, ugyanis egy műsorvezetőnek nem az a feladata, hogy önmagáról meséljen, hanem hogy az ő segítségével megismerjünk másokat.

Demcsák Zsuzsa mégis úgy döntött, megosztja magánéletét és emlékeit a nagyérdeművel. Megrendítő őszinteséggel mesélt arról, hogyan vált kapcsolata áldozatává, és most arról is, hogyan küzdött meg a gyilkos kórral.

„Pakolás közben hívott fel a nőgyógyászom, akinél pár héttel korábban jártam. Arra kért, üljek le. Megtettem. Közölte, mi a diagnózis, és fel is vázolta azokat a lehetőségeket, amelyek majd a műtét során azonnali döntést igényelnek. Ennek a spektrumnak az egyik vége egy kis műtét, a másik viszont a méh, a petefészek és a petevezetékek eltávolítása és kemoterápia. Egyszerűen nem hittem a fülemnek. Megrémültem és kétségbeestem. Élni akartam. A szövettani eredményekkel kapcsolatban két hét múlva hívott fel az orvos. Hallottam a telefonban, ahogyan bontja fel a borítékot, amiben az eredmények voltak. Biztos voltam benne, hogy kiesik a kezemből a telefon, elájulok, nem bírom tartani magam, de éppen a kritikus pillanatban azt mondta: nem értem, hogyan lehetséges ez, de szerencsére minden a legnagyobb rendben van.”

demcsakzsuzsa6
Demcsák Zsuzsa meghökkentő vallomást tett egészségi állapotáról (fotó: Bors / Bánkúti Sándor)

A téma kapcsán Demcsák Zsuzsa nyilatkozott a Borsnak: „Egy rosszindulatú elváltozásról beszélünk, amelyet kezdődő stádiumban sikerült diagnosztizálni. Eleinte gyakrabban, azóta fél­évente járok kontrollra. A testemre és a lelkemre azonban azóta is ugyanúgy figyelek, mindent ugyanúgy folytatok, ahogyan abban az egy hónapban, hogy erős legyen az immunrendszerem. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy meghaljak. Mi lesz a gyerekeimmel?”

Sajnos az is előfordult a Mokka műsorvezetőjével, hogy arra ébredt, saját vérében fuldoklik, sőt volt, amikor mentőt kellett hívni hozzá. „Amint lement a beszélgetés, elvesztettem az eszméletemet. Bevittek a kórházba.”

Hozzászólások