Mentőöv! Tuti tippek vasárnapra pasiknak

Március 8-a nemzetközi nőnap

2015/03/06

Mivel általában tudjuk, hogy a férfiak hajlamosak elfelejteni az ünnepeket, ezért most időben szólunk! Március 8-a hivatalosan is nemzetközi nőnap!

Nem mi találtuk ki magunknak, ez tényleg így van, úgyhogy Urak! Tessék becsülettel felkészülni a vasárnapra!

Az első ilyen ünnep egészen 1917-re datálható. Ezt a napot azért találták ki, hogy tiszteletet és megbecsülést mutassanak az asszonyok iránt, amit már az ENSZ is a világnapok között tart számon.

A köszöntés egyébként minden nőre vonatkozik, tehát nem csak a párodra illik gondolni ilyenkor, hanem ugyanúgy az anyukákra, nagymamákra, keresztanyukákra, és tulajdonképpen a családod minden nőnemű tagjára, beleértve a barátokat is! Tudjuk, tudjuk, ezt most így kicsit soknak tűnhet, de ne ess kétségbe! Segítünk eligazodni, hogyan és mivel tehetnéd még szebbé ezt a napot számunkra!

A legvonzóbb: Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

fagylalt

A fagylalt napjaink legismertebb és legkedveltebb cukrászati terméke, amely Magyarországon is óriási tradíciókkal rendelkezik . A finomságok mellett, színes programok keretében bemutatják a fagylalt készítésének történetét, a cukrászdáknak az irodalomban és a zenében betöltött szerepét, és megválasztják “Magyarország Fagylaltját” is.

A rendezvényen megismerkedhetsz fagylalt alapanyagokkal, fagyi kellékekkel és kézműves fagylaltokkal is.

Helyszín: Budapest, Syma Csarnok

A legínycsiklandóbb: Veszprémi Bor-Blues-Böllér Nap

bor

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Veszprémi Bor-Blues-Böllér Napok elnevezésű programsorozat, melynek főszereplője a bor, a zene és a gasztronómia. Az ország legjobb bor- és pálinkaházai képviseltetik magukat, a Veszprémvölgyben sült hurka, sült kolbász és más toros finomságok illata száll, a koncerteken a blues zene jeles képviselőinek koncertjeit hallgathatjuk, rengeteg program kíséretében.

Helyszín: Veszprém, Veszprémvölgy – Kolostorok és Kertek rendezvényterület

A legbulisabb: Nőnapi Sinatra-est

sinatra

A swing szárnyaló dallamai visszarepítenek minket az 1930-as évek Amerikájába.

Frank Sinatra és kortársainak dalaival zenés időutazásra invitál a múlt század első felének Amerikájába Gájer Bálint, Kocsis Tibi, Lányi Lala és Vastag Tamás egy fantasztikus színpadi show keretében.

Helyszín: Budapest, MOM Kulturális Központ

A legcsobogóbb: Nőnapi éjszakai fürdőzés

ejszakaifurdozes

Nemcsak a nőket, hanem az urakat is szeretettel várják ezen a különleges rendezvényen, ahol együtt élvezhetitek a fürdőzés meghitt pillanatát.

Nőnap alkalmából, zenés éjszakai fürdő a Zsóry-fürdő kinti medencéiben.

Helyszín: Mezőkövesd, Zsóry-fürdő

A legurbánusabb: 7. Budapesti Építészeti Filmnapok

filmnapok

Az urbanisztikai filmes seregszemléje az építészet, a film és a design iránt érdeklődő közönségnek. Az idei rendezvényen több, mint 30 friss nemzetközi dokumentumfilmet, rövidfilmeket és kísérleti filmeket mutatnak be

Idén a különleges városi helyszíneken szerveződő lakóközösségek, a vidámparkok sajátos világa, a kelet-európai építészet élő öröksége, a városi közösségek önszervező ereje és az építészeti eredetiség jelenik meg visszatérően az egyébként különböző fókuszú filmekben.

Helyszín: Budapest, Toldi mozi

A legromantikusabb: Gyertyafényes vacsora

szerelem

Készíts saját kezűleg meglepetést kedvesednek! Minden nő szereti a kényeztetést, most minden fantáziádat bevetheted! Dobj össze egy ínyenc vacsorát valami könnyű főétellel, mellé egy kis vágyfokozó desszerttel, az est hátralevő részét pedig már Rád bízzuk.

Helyszín: otthon, Kettesben

Hozzászólások