Menyasszony lett Muri Enikő

Párja megkérte az énekesnő kezét

2015/05/10

Muri Enikő egy éve él boldog párkapcsolatban. Párjával szinte már a kezdetektől a közös jövőt tervezgették, aminek egy komoly állomásához értek az elmúlt pár órában.

murieniko„Öt hónapja vagyok együtt egy olyan férfival, akit nagyon szeretek, aki mindenben mellettem áll és támogat – és ez az egész kölcsönös. Ha én a legnagyobb hülyeségbe akarok belevágni, ő akkor sem fog vissza, csak elmondja nekem előtte, hogy szerinte ez rossz döntés, és a végén általában igaza is lesz. Nagyon sokat beszélgetünk egymással, szerintem ez a legjobb praktika arra, hogy egy kapcsolat működjön és hosszútávon is egymásra tudjunk hangolódni. Ez az első olyan kapcsolatom, amikor együtt élek a párommal, de az első pillanattól működött a dolog, mert előtte is sülve-főve együtt voltunk. Nagyon komolyan gondolkozunk a közös jövőn: beszélgetünk már az esküvőről, lánykérésről, de először szeretnénk egy saját házat nagy kerttel, ahol majd a gyerekeink is jól érzik magukat. Bár még nincs gyerekem, így nem tudom, hogy fog alakulni a dolog. El tudom képzelni, hogy egy kisbaba miatt háttérbe szorítanám a munkát, hogy vele lehessek, de ez még nagyon távlati terv” – mesélte hónapokkal ezelőtt boldogan Enikő.

Tegnap este közösségi oldalán osztotta meg a nagyérdeművel a nagyhírt az énekesnő. De miért is titkolta volna napokig vagy akár hetekig hatalmas boldogságát?!

Sziasztok! :)Tudom, későre jár az idő, de van egy dolog, amit meg kell veletek osztanom. Ma egy éve, hogy elhatá…

Posted by Muri Enikő on 2015. május 9.

Hozzászólások