Merényletet követtek el Zámbó Krisztián ellen

Komoly károkat okoztak a tettesek

2015/04/19

Zámbó Krisztiánra rájár a rúd mostanában. Még a szakítást sem sikerült kihevernie, máris újabb bonyodalmakkal kellett szembenéznie.

Négy évig élt együtt Zsuzsi és Zámbó Krisztián, de nem bírták tovább, így a se veled, se nélküled kapcsolat februárban végleg véget ért.

„Nem arról van szó, hogy nem szeretjük egymást. A szeretet megmaradt, de Zsuzsi azt mondta, pihentetni szeretné a kapcsolatunkat. Én pedig nem vagyok az a „pihentetős” pali. Elfogadom a döntését, és mivel úriember vagyok, otthagyom neki a lakást, ne neki kelljen hurcolkodnia, és én költözöm. Albérletben lakunk, amit közösen fizettünk, úgyhogy anyagi konfliktusaink nem lesznek. Fogom a cuccaimat, és megyek az unokabátyámhoz. Ő ajánlotta fel, hogy költözzem hozzá. Van egy nagy háza, elleszünk, mert egy ideig nem szeretnék egyedül lakni” – mesélte korábban a Borsnak Zámbó Krisztián.

Nem megy együtt (fotó: Bors)
Nem megy együtt (fotó: Bors)

Nem sokkal később lenge öltözékben mutatta meg közösségi oldalán formás idomait Zsuzsi – sokan arra gyanakodtak, ezzel is csak Krisztián szívét szerette volna fájdítani a lány. Majd azzal is megvádolták az énekest, hogy ennek reakciójaként kezdett bele a kemény edzésbe, aminek eredményét ő is megmutatta rajongóinak közösségi oldalán.

Zámbó - Zsuzsi

Most azonban nem önszántából és nem általa ihletett üzenetek és posztok kerültek megosztásra a Facebookon. Feltörték Zámbó Krisztián profilját, így hosszú ideig nem fért hozzá saját fiókjához. Ez még a kisebbik baj volt, a nagyobb viszont az, hogy a tettesek rengeteg üzenetet váltottak a rajongókkal, illetve több dolgot is megosztottak követőivel, akik mit sem sejtettek az egészből. Jimmy fia nem adja fel, nagyon elszántan keresi a tetteseket.

zambouzom

Hozzászólások