Mérhetetlen gazdagság: ennyit keresnek a világsztárok

Elképesztő összegeket visznek haza a sztárok!

2017/10/30

A hollywoodi színészek nagy része egy forgatás után olyan mértékű pénzt kap, hogy mi el sem tudjuk  képzelni! Most eláruljuk mennyit keresnek a sztárok!

Ép ésszel jóformán fel sem foghatók azok az összegek, amit egy-egy hollywoodi sztár keres. Mi emberek imádunk mások zsebében turkálni, úgyhogy biztos te is nagyon kíváncsi vagy mennyit keresnek a legnagyobb sztárok, akár csak egyetlen forgatással!

Jennifer Lawrence
A 26 éves Lawrence a legjobban fizetett hollywoodi színésznők listáján szerepel már évek óta. Az Oscar-díjas sztár évente közel 46 millió dollárt tesz zsebre, mellyel megelőzi a többi kollégáját. Ez közel 13 milliárd magyar forintnak felel meg. Persze ez az összeg csak a töredéke a fizetésének, hiszen még hozzá jönnek a különböző reklámkampányok és szereplések. A fiatal színésznő 2015-ben első helyen végzett a Forbes fizetési listáján, olyan sztárokat megelőzve, mint például Scarlett Johansson. Lawrence-nek eddigi legnagyobb gázsiját az Éhezők viadala harmadik része hozta, hiszen a film bevételéből is részesedett, emellett pedig a Dior arca is, ami szintén nem fizethet rosszul.

jennifer-lawrence-t

Ed Sheeran
Angol énekes, dalszövegíró. A suffolki Framlinghamben nevelkedett, majd 2008-ban Londonba költözött, hogy zenei karriert építsen. A terv bejött, hiszen a 25 éves fiú elképesztően gyorsan került a népszerűségi listák elejére. Sheeran ma már két Grammy-díj büszke tulajdonosa, emellett évente közel 35 millió dollárt, vagyis 10,15 milliárd forintot visz haza. A sztár ezzel idén is felkerült a Forbes leggazdagabb 30 év alatti hírességei közé. 2016-ban ráadásul ő nyerte az Év legjobb dalának és a Legjobb Pop előadásnak járó díjakat is. A

ed sheeran

Neymar
Neymar da Silva Santos Júnior jelenleg a Paris St.German labdarúgója. A 24 éves focista tudja, mi számít igazán csúcsgázsinak: legutóbb 200 millió euróért “vette meg” őt a csapata. Persze ez az összeg nem minden! Ő a Nike, a Red Bull, a Panasonic, a Konami és a Gilette arca, mely jócskán megnövelte a fiatal sportoló bankszámláját.

neymar

Taylor Swift
A Grammy-díjas country-pop énekesnő 26 évesen igazi világsztárnak számít. Bár a magánélete romokban hever, a karrierjére nem lehet panasza. 2016-ban közel 170 millió dollárt, azaz átszámítva több, mint 49 milliárd forintot keresett csak az énekléssel. Persze ez nem véletlen. Taylor évekkel ezelőtt még csak a fiatal tinédzserek mp3 lejátszóin volt hallható, ma már viszont a legnagyobb sztárokkal dolgozhat együtt, sőt legutóbbi albumából csak az első héten több mint egymillió példány fogyott el.

taylor-swift-2014-sarah-barlow-billboard-650

JK Rowling
A Harry Potter írója Edinburgh-ban él a férjével és három gyermekével. Egy vagyonért megvette a szomszéd házát, hogy nagyobb legyen a kertje. Van Ausztráliában is egy otthonuk, de a jachtot már eladták, az nem kellett. Az írónő naponta 260 732 dollárt keres, ami 67 545 231 ft-nak felel meg.

J.K. Rowling

Lewis Hamilton
Hamilton a magánéletben is imádja az autókat, az F1 pilóta például vásárolt egy Ferrarit. Ez egy kicsit fura volt tőle, hiszen a Mercedes színeiben versenyzik. Az autóversenyző naponta 126 218 dollárt, az az 32 689 035 ft-ot keres. Ez az összeg valószínűleg tovább fog emelkedni, ugyanis most nyerte meg a negyedik trófeáját a Forma1 versenysorozatban. 

lewis hamilton

Cara Delevingne 
Carának van egy menő lakása Los Angeles-ben, illetve egy csomó pénze a számláján. Egyszer mégis egy rajongót kellett megkérnie, hogy vegyen neki egy üveg bort, mert nem volt nála személyi és nem hitték el, hogy elmúlt 21 éves. A gyönyörű modell napi 28 849 dollárt, forintra átszámítva pedig 7 473 621 ft-ot keres.

best-eyelashes-cara-delevingne

forrás1, forrás2

Hozzászólások