Messi összecsap a Bajnokok Ligájában egykori mesterével

Juventus-Real Madrid, Bayern München-Barcelona

2015/04/24

Már a négy között járunk a labdarúgó Bajnokok Ligája idei sorozatában, ahol már csak a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern München és a Juventus csapata maradt versenyben. Ma sorsolták ki Nyonban a május elődöntők párosításait, és bár egy BL-elődöntőben már nincs könnyű meccs, ha mégis lehet jósolni, a Realnak lesz a legkönnyebb dolga.

Már a négy között járunk, de még mindig lehet címvédés a Bajnokok Ligájában, a Real Madrid lehet az első csapat a Bajnokok Ligája 1992 óta íródó történetében, amelyik megvédi a címét. Ráadásul a pénteki sorsoláson a lehető legkönnyebb ellenfelet kapta – már ha ezen a szinten még beszélhetünk ilyesmiről.

Cristiano Ronaldo és Gareth Bale csapata ugyanis a Juventust kapta az elődöntőben, melyet a szakértők játékerő szempontjából a leggyengébb csapatnak tartanak. A másik ágon Bayern München-Barcelona párbaj lesz, Josep Guardiola, a németek edzője egykori sikercsapata ellen készülhet.

belcrrm

A Bajnokok Ligája legjobb négy csapatának párosítása tehát BArcelona – Bayern München és Juventus – Real Madrid. A két elődöntő első meccsének időpontja május 5-6., a visszavágókat 12-13-án játsszák. A döntőt június 6-án rendezik Berlinben.

Hozzászólások