Metszőollóval vágta le az ügyvéd férfiasságát

A férfit a féltékenység vitte rá szörnyű tettére

2016/07/07

Négy és fél év börtönre ítéltek egy japán férfit, aki levágta egy ügyvéd péniszét egy metszőollóval, amiért az viszonyt folytatott a feleségével.

Az egykori bokszoló, Ikki Kotsugai a Tokiói Kerületi Bíróságon elismerte, hogy megcsonkította az ügyvédet egy 20 cm-es kerti metszőollóval, majd lehúzta annak egykori legnemesebb szervét egy nyilvános WC-n. A Tokyo Reporter szerint a 25 éves férfi és felesége az irodájában találkozott a 42 éves ügyvéddel, ahol a volt sportoló addig verte, míg az ügyvéd elvesztette eszméletét. Ezután húzta le róla a nadrágját, és fogott hozzá a csonkításhoz.

Ikki Kotsugai | Forrás: Fabwags

A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre, Kotsugait őrizetbe vették, de a levágott nemi szervet nem találták meg. Felesége, aki az ügyvédi iroda alkalmazásában állt, először azt állította, hogy erőszakkal kényszerítették őt szexuális együttlétre az ügyvéddel, ám később beismerte, hogy közösen akarták azt.

Az áldozat ügyvédei a bíróságon azt mondták, hogy a férfi elvesztette nemzőképességét, valamint súlyosan zavarodott lett mentálisan. A meg nem nevezett áldozatnak továbbra is orvosi kezelésre van szüksége. Kotsugai -aki mellesleg joghallgató volt- azóta bocsánatot kért az áldozattól, aki a Sankei japán újság szerint szintén a bokszoló elnézését kérte az afférért.

Hozzászólások